Geavanceerde coaching voor diepe heling, bewustzijnsgroei en transformatie

Ervaringen van anderen

Geavanceerde coaching voor diepe heling, bewustzijnsgroei en transformatie

Ervaringen van anderen

Ervaringen met onze healing

Eerste wat hielp

Voor ik jullie programma ontdekte had ik al heel veel geprobeerd. Veel gelezen, veel cursussen gevolgd, maar dit was het eerste waarvan ik direct voelde dat het hielp.

Ellen

Hartverwarmend

De meditaties zijn heerlijk! Ik krijg het er enorm warm van in mijn hart! Informatie is ook ontzettend interessant! Hartelijk bedankt.

Eva

Groot effect

Wow de oefeningen om je zenuwstelsel te resetten! Zelfs die kleine oefeningen hebben een super groot effect terwijl je ze heel makkelijk toe kunt passen.
Nicoline

Echte doorbraak

Jullie begeleiding heeft voor mij echt een doorbraak cq verandering in gang gezet. ik voel nog steeds een fijne innerlijke rust en tevredenheid.
Sandra

Mijn lijf voelt beter

Ik merk lichamelijk al positieve veranderingen (minder stijf/pijnlijk qua spieren en minder moe). Mentaal-emotioneel voel ik me overall rustig/goed.

Astrid

Lagere bloeddruk

Het werkt écht. Mijn bloeddruk is opvallend lager als ik mee heb gedaan met de morning set-up.
Lucia

Fijn gevoel

De morning set-ups vind ik heerlijk. Ik kan er meestal niet live bij zijn dus doe ik ze vaak 's avonds. Een kwartiertje tijd kun je altijd wel vinden. Daarna voel ik me toch fijner. Verbazingwekkend na zulke korte oefeningen. 
Carina

Ik voel me licht

Het was weer heerlijk om mee te doen met de morning set-up. Heb mij vanochtend duidelijk een tijd lang lichter gevoeld. Was heerlijk!!

Martie

Ik geniet

Wat was het vanmorgen weer een fijne morning set-up. Ik geniet erg van deze momentjes en het doet me goed.

Ineke

Grote rust

Hoe simpel kan het zijn. Er is tot nu toe een grote rust ontstaan. Jouw stem geeft mij een goed gevoel. Ook leer ik hier ontzettend van. De 24 dagen Healing Boost heeft mij veel gebracht. 
Rian

Meer gegrond

De 24 dagen Healing Boost is voor mij erg waardevol. Ik ervaar veel oefeningen als helpend en leerzaam, maar vooral de grondingsoefening.

Trudy

Minder gedachten

De 24 dagen Healing Boost was de game changer omdat ik toen leerde mediteren en visualiseren. Daarvoor had ik teveel gedachten en kwam ik nooit naar het volgende level.
Sylvie

Sandra-testimonial-frozen-shoulder


"Mijn frozen shoulder is al veel verbeterd."

Sandra

Sandra-testimonial-frozen-shoulder


"Mijn frozen shoulder is al veel verbeterd."

Sandra

Ervaringen met onze coaching

Ik geloof in mezelf

Jij hebt een manier die zorgt dat mensen weer tot zichzelf kunnen komen. Zichzelf weer gaan vertrouwen, zichzelf weer geloven, zichzelf weer gaan waarderen. Weer gevoelens en emoties vrij laten komen en die ook weer kunnen en durven laten gaan gedurende de dag. Weer in een staat van rust komen. Zich weer van binnen volledig genezen en open kunnen en durven te stellen en daardoor ook weer naar buiten (naar anderen) toe kunnen openstellen.

Nico

Gesmolten harnas

Ik werd wakker met de woorden : Je harnas is aan het smelten!
En dat begrijp ik opeens helemaal!

Mijn harnas is mijn masker; mijn hele manier van zíj́n tot nu toe, zorgvuldig opgebouwd door de jaren heen. Alle beschermende delen bij elkaar, de positieve en de negatieve (mijn suikerverslaving is er ook maar een deel van).
Ik probeer al zo lang van die negatieve gewoontes af te komen, maar nu is dus het hele pakket aan het smelten! 
José

Voor het leven

Ik ben depressiegevoelig, ben ook wel eens depressief geweest ook al is het niet gediagnosticeerd, ik wilde geen pillen en artsen kunnen er niets mee.

Je hebt me handvatten gegeven voor de rest van mijn leven. Anders was ik heel depressief geworden en dat heb ik nu dus niet. Ik heb geleerd om meer mijn hart open te houden, een veilig gevoel in mezelf te vinden en grenzen te stellen. Ook is de relatie met mijn partner enorm verdiept. Ik heb veel meer rust nu en daar verlangde ik naar. 
Nathalie

Direct en duidelijk

Ik vind jouw directe aanpak aan. Je zegt dingen gewoon en je reflecteert het direct terug. Sommige mensen praten in vaagheden, jij niet. Jij hebt het uitgezocht, er zit theorie achter.
Patty

Helder en liefdevol 

Ik vond het heel prettig dat jij heel realistisch bent en mijn proces volgde. Jij vertelde me niet wat ik moet doen. Je reikte alles aan en ik was vrij in wat ik er wel of niet in deed. Jouw coaching was helder,  liefdevol en zacht. het was een veilige omgeving voor wat er ook opkomt.

Nicoline

Benaderbaar

Je bent zo open, je praat over jouw kwetsbare dingen, het voelt niet zweverig. Je leeft het. Je weet ook niet alles gelijk helemaal goed. Je leeft in het proces. Guru’s zijn zo ver weg, maar met jou sta ik op 1 hoogte en dat voelt heel veilig en fijn.
Christina

Hoopvol

Het voelde veel hopelozer, nu heb ik hoop gekregen. Ik heb vertrouwen in mijn mogelijkheden.
Trudy

Intuïtie hervonden

Door het RESET programma heb ik mijn kwijtgeraakte intuïtie weer teruggevonden. Sinds 10 jaar heb ik mij nog nooit zo blij en vrij gevoeld als nu.
Christina

Minder lichtgeraakt

Ik voel me weer veilig. Kan loslaten wat niet goed voor me is. De mening/ overtuiging van anderen raakt me niet meer. 

Sandra

Jessica-Fabrice-testimonial-tropisch eiland


"In de 1-op-1 coachsessies zijn blokkades opgeruimd die mij heel erg remden. Ik heb me nog nooit zo fantastisch gevoeld!"

Hanneke

Jessica-Fabrice-testimonial-tropisch eiland


"In de 1-op-1 coachsessies zijn blokkades opgeruimd die mij heel erg remden. Ik heb me nog nooit zo fantastisch gevoeld!"

Hanneke

Ervaringen met onze retreats

Waar te beginnen...

Waar te beginnen met jullie te bedanken voor afgelopen weekend... ik heb geen idee! Voor mij was het alles. Na afloop zijn er nog heel wat puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Ik voel hoe belangrijk het is trouw te blijven aan mijn intuïtie, om goed voor mezelf te zorgen en los te laten."
Anoniem

1 jaar aan therapie

Ik vond het ontzettend heftig maar mooi en waardevol. Het voelt een beetje als therapie van een jaar in 1 weekend gepropt. Dus ik zal de komende tijd nog wel bezig zijn met alles te laten landen. Bedankt voor een ontzettend bijzondere ervaring.

Vicky

Dankbaar en trots

Ik voel me heel dankbaar voor alle inzichten en ervaringen. En ook wel trots. Dat is zeker iets wat ik meeneem in mijn day-to-day nu. Ik voel me goed en ben optimistisch gestemd!"
Kim

Blik verruimend

Een hiking retreat met coaching is een fantastische manier geweest om mijn blik te verruimen. Een aanrader dus!
J.

Wat een omgeving!

De route was prachtig zeg! Door de natuur was ik er echt helemaal uit. In Nederland vind je dat niet meer. Dit was precies wat ik nodig had.
Joppe

Genieten

Ik proef voor het eerst in tijden weer écht wat ik eet. Dat is genieten zeg. Ik hoop dat ik dit gevoel en bewustzijn kan vasthouden. 

Sandra

Zo veel liefde

Ik was een beetje bang voor wat ik zou tegenkomen, maar in plaats daarvan is mijn hart volledig opengegaan en heb ik zoveel liefde gevoeld! Dank jullie wel voor deze prachtige ervaring. 
Levi

Magische reis

Nogmaals bedankt voor de magische reis die ik samen met jullie heb mogen ervaren. Ik ben bijzonder verrast door jullie gastvrijheid en openheid. En de veilige, relaxte sfeer die jullie samen creëren. Ik voel na dit weekend een sterkere behoefte om het leven nog intenser en eerlijker te doorleven. Moge er nog vele zielen volgen die jullie Centrum voor Leven gaan ontdekken 😉
Laura

Betere vader

Lieve Jessica, Fabrice, ik vond het héél spannend, onwennig en meer van dat soort bijvoeglijke naamwoorden. Maar dank jullie wel voor deze reis. Inzichten en de ervaring sudderen nog na. Ik ben voor m'n gevoel nu met meer liefdevolle aandacht bij m'n dochtertje. Ook zie ik mijn gedrag positief veranderen als het gaat over zorgen/angsten uitspreken en mijn behoeften aangeven in wat ik níet fijn vind. 
Bart

Meer wijsheid dan je zou vermoeden

...aldus Vogelwachter Adriaan Sleeuwenhoek

Ons aanbod

Terug naar je authentieke zelf betekent: weer heel worden

Healing

De weg terug naar je authentieke zelf afleggen, gaat over heel worden met al jouw delen.

Laat Jessica en Fabrice je begeleiden

Coaching

Jouw pad is uniek, maar in je eentje kom je maar tot zover. Wij helpen je graag verder op je pad.
Een paar dagen weg in de Vogezen om weer helemaal op te laden.

Retreats

Een deep dive in jezelf. Laat de natuur je terugleiden naar je eigen natuur. Het zal je goed doen.
You can't unlock new doors with old keys


"You can't unlock new doors with old keys. Ik voel me permanent positief veranderd na deze ervaring."

Robin

You can't unlock new doors with old keys


"You can't unlock new doors with old keys. Ik voel me permanent positief veranderd na deze ervaring."

Robin