healing-energie

Kan jij wat extra liefde en zachtheid gebruiken?

Trakteer jezelf op een energetische healing en krijg weer energie

healing-energie-blokkades-opruimen

Blokkades opruimen

De energetische massage van een healing helpt blokkades oplossen

healing-energie-zelfliefde-zelfheling

Zelfheling activeren

Jouw eigen helende vermogen wordt geactiveerd door de healing

healing-energie-batterij-opladen

Ontspannend

Voel je relaxed en opgeladen door de diepe energetische verbinding

healing-energie-chakras-aura

Een healing, wat heb ik daaraan?

Soms kan het leven zwaar aanvoelen om welke redenen dan ook. Er kan sprake zijn van fysieke problemen, emotionele problemen, mentale problemen of een combinatie hiervan. Ieder mens beschikt van nature over een krachtig zelfhelend vermogen om al deze problemen te overwinnen. Toch houden problemen soms lang aan. Dat is vaak het geval bij voortdurende (meestal onbewuste) stressreacties van het lichaam. Jouw eigen zelfhelende vermogen kan dan een steuntje in de rug gebruiken. Een healing geeft je precies dat. 


Een healing kun je vergelijken met een energetische massage. De healer verbindt met jouw energie om blokkades los te maken en een goede doorstroming van energie te bevorderen. Het effect is een diepe ontspanning, waardoor de stressreactie afneemt en je zelfhelende vermogen weer geactiveerd wordt.

Een healing betekent dus niet dat de schade weggenomen wordt, maar zorgt ervoor dat de schade niet langer je leven beheerst zodat je verder kan. 


Een healing levert op:

  • een diepe ontspanning
  • je voelt je opgeladen, vol nieuwe energie
  • je lichaam stopt stressreacties
  • reiniging en doorstroming van jouw energie
  • oplossen van blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau
  • boost in zelfliefde en zachtheid
  • inzicht in jouw patronen
  • activering van jouw zelfhelend vermogen zodat de healing in jouw tempo doorwerkt tot het klaar is

Wat anderen zeggen na een healing

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Meer acceptatie

Ik voelde na de healing hoe ik de situatie beter kon accepteren. Dank je wel!


Lia

healing-testimonial-lia
Ms. Nameless
Add Your Stars
Heel bijzonder en speciaal

(naar aanleiding van terugkoppeling van de healing van haar 8-jarige dochter)

Ooh wauw...dank je wel. Jouw terugkoppeling doet mij echt veel en raakt mij diep. Ik ga het laten bezinken en nog een paar keer terug lezen. Dank je nogmaals en ik laat je weten hoe het doorwerkt.


Aaike

healing-testimonial-aaike
Ms. Nameless
Add Your Stars

Rustige energie gekregen

Het geheel voelde heel goed! Eigenlijk heel natuurlijk, en toch wonderlijk! Oftewel, er gebeurde iets wat (nog?) niet valt uit te leggen. Maar er is daarna wel een vorm van rustige energie in mij opgekomen. Dus er is iets gaande, dat voel ik!


Yvonne

healing-testimonial-yvonne
Ms. Nameless
Add Your Stars

Hoe gaat een healing in zijn werk?

healing-energie-afstand-thuis

Op afstand vanuit huis

De healer verbindt met jouw energieveld via jouw voor- en achternaam. Zie dit als het afstemmen op de 'juiste radiozender'. We maken een afspraak voor een dag en tijdstip. Jij spreekt je voor- en achternaam in via Whatsapp en daarna kan de healing plaatsvinden. 

Het is niet nodig om tijdens de healing stil te zitten of te liggen als healee (dat is degene die de healing ontvangt). Je mag gewoon doorgaan met waar je mee bezig bent. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om op het tijdstip van de healing rust, tijd en aandacht voor jezelf te nemen en af te stemmen op wat je voelt. 

De healing duurt ongeveer 45-60 minuten inclusief een telefonische  terugkoppeling.

healer-energie-jessica

Jessica als healer

Al mijn healings beginnen met het verbinden van jouw energie met het grotere energieveld van de aarde en de kosmos. Hierdoor gaat jouw energie weer stromen en hoef je het niet allemaal uit jezelf te halen. Daarnaast werk ik liefdevol aan het schoonmaken van blokkades, stagnaties en tekorten in je chakra's en aura. 

Door mijn achtergrond als reader en tevens een specialisatie in het transformeren van belemmerende overtuigingen, kom ik tijdens een healing vaak overtuigingen tegen die je blokkeren in je ontwikkeling. Ik werk tijdens de healing dan ook regelmatig aan het losser maken van deze overtuigingen, zodat je ze kunt loslaten als je daaraan toe bent. 

Fabrice als healer

Healen doe ik vanuit mijn hart. Eerst begin ik met het schoonmaken van je energieveld, zodat alles wat niet meer dient uit je systeem vloeit. Denk aan die spannende afspraak op werk of een ruzie met een dierbare. Wanneer je energieveld wat meer is opgeruimd, dient zich aan op welke diepere laag er gewerkt mag worden.

Vaak zijn dat één of meerdere chakra's. Die staan dan elk symbool voor thema's in je leven: Hoe geaard ben jij in je dagelijks leven? Kun je je verlangens voelen en uitdrukken? Doe je alles op wilskracht of kan je ook vanuit gemak manifesteren? Zijn er relaties die je veel energie kosten? Zijn er overtuigingen die je belemmeren te doen wat het beste bij je past? Ben je in contact met je eigen intuïtie?

Een healing van mij is alsof een goede vriend je een steuntje in de rug geeft, zodat jij daarna zelf weer verder kan.

Ja, ik vraag hier mijn healing aan (€ 65,-)