HSP Lustig Leven-programma

Het fundament voor een moeiteloos succesvol leven DANKZIJ je gevoeligheid


Je vermoedt dat je gevoeliger bent dan anderen en nu vraag je je af hoe jij hier het beste mee om kunt gaan zonder dat jouw gevoeligheid je leven belemmert.

Jessica Maybury, ontwikkelaar Lustig Leven-programma voor HSPHoi, ik ben Jessica. Als high achiever en ex-topsporter dacht ik dat ik helemaal niet zo goed kon voelen, maar dát kwam omdat ik mezelf had aangeleerd om me helemaal af te sluiten van alles.

Deze afsluiting van alles was ook de oorzaak van weinig plezier in het leven.

Ik had last van perfectionisme, controledrang en angst om te falen, waardoor ik voortdurend keihard werkte om goed genoeg te zijn.

Voor de buitenwereld leek ik energiek, succesvol en gelukkig, maar eigenlijk was ik 'niet thuis' bij mezelf. 


Een van de meest vormende puzzelstukjes op de weg terug naar mezelf was de ontdekking dat ik eigenlijk hooggevoelig ben en dat NIET KUNNEN VOELEN mijn onbewust aangeleerde zelfbescherming was.

Ik leerde van diverse teachers en mentoren hoe ik mijn gevoeligheid kon inzetten als talent in plaats van als barrière en hoe ik mezelf op voedende manieren kon beschermen in plaats van me voor alles en iedereen af te sluiten. Deze kennis vormt het fundament voor het Lustig Leven-programma voor Highly Sensitive Persons (HSP). 

Het is namelijk niet de bedoeling dat wij lijden onder onze gevoeligheid. We zijn hier om een gelukkig, vervuld, gezond en overvloedig leven te leiden. Een Lustig Leven dus.

Niet ondanks, maar DANKZIJ onze gevoeligheid. 💗

Je hebt door jouw gevoelige natuur de aangeboren neiging om jezelf tegen energieën te beschermen.

Maar de beschermingstactieken die je gebruikt, maken je leven ONNODIG moeilijk!

Wat als ik je vertel dat er een manier is waarop jouw leven moeiteloos succesvol wordt.

Dat je je kunt beschermen tegen ongewenste energieën, terwijl je eindelijk ontvangt waar je naar verlangt. Of dit een bruisende vitaliteit en gezondheid is, meer liefde, steun en verbinding, of diepe vervulling in je werk, financiële overvloed en welvaart. 

Het mooie is dat je niet eens hoeft te kiezen, want dit is allemaal voor jou beschikbaar. Zonder keihard werken, maar juist door in harmonie met jouw gevoelige natuur te leven.


Klinkt dit te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Fundament voor een moeiteloos succesvol leven als HSP

Een permanente shift naar authenticiteit, welzijn en overvloed

Als gevoelig persoon is jouw gave om veel meer informatie (energieën) op te merken dan de meesten. Jij kunt leren om jouw vibratie authentiek te verhogen. Niet als trucje maar als een bewust gekozen liefdevolle staat van zijn.

Dat gaat moeiteloos want dit is al in lijn met jouw ware natuur. 

Effectieve fysieke bescherming

Als je lichaam overprikkeld is door alle energieën om je heen, voel je je onveilig, onbeschermd en onrustig. Het is veel makkelijker om je vibratie te shiften via je lichaam, dan via je gedachten en emoties.

Leer daarom effectieve technieken die jouw lichaam beschermen en krijg meer energie en vitaliteit. Als je toch energieën in je lichaam opslaat, ken je manieren om deze snel, gemakkelijk en veilig UIT je lichaam te verwijderen.

Gezonde grenzen voor empaten

Als empathisch persoon voel je een overweldigende neiging om te dienen en te geven. Dat is een prachtige kwaliteit! Dit mag echter nooit ten koste gaan van jouw welzijn en gezondheid.

Leer wanneer je wel en niet kunt geven. Krijg een nieuw perspectief waardoor je niet meer in de verleiding komt om te geven als dat niet gepast is. Vind steun bij een stap-voor-stap script dat je kunt gebruiken om grenzen te communiceren op een liefdevolle manier.

Grotere capaciteit om te ontvangen

Met de juiste voeding en ondersteuning voor jouw lichaam, geest en ziel vergroot je stap voor stap jouw capaciteit om te ontvangen.

Of dit voor jou nu gaat over bruisende gezondheid en vitaliteit, of liefde, verbinding en steun of nieuwe carrièrestappen, vervulling en financiële welvaart, het is ALLEMAAL voor jou mogelijk met een goed fundament om jouw gevoeligheid te eren en beschermen.


"Ik kan nu meer mijn grenzen stellen. Aangeven wat ik niet langer wil, wat ik niet fijn vind en ook wat ik wel wil, waar ik naar verlang."

Toine


"Ik kan nu meer mijn grenzen stellen. Aangeven wat ik niet langer wil, wat ik niet fijn vind en ook wat ik wel wil, waar ik naar verlang."

Toine

HSP Lustig Leven-programma

reignbow-beeldmerk-favicon

Een stap-voor-stap blauwdruk om jouw gevoeligheid vóór jou te laten werken

Het fundament voor een moeiteloos succesvol leven als HSP kent 4 pijlers. Met deze 4 onderdelen ben je verzekerd van de juiste energie, bescherming en ondersteuning tegen overprikkeling. Je leert moeiteloos succesvol te zijn DANKZIJ jouw gevoeligheid.
reignbow-beeldmerk-favicon

Beschermingstechnieken die wél werken

Een goede bescherming van jouw lichaam en jouw gevoeligheid is nodig om je energiek en vitaal te voelen. Je leert hoe je dit kunt doen zonder jezelf weg te cijferen, af te sluiten of harder te maken.

reignbow-beeldmerk-favicon

Volledig in harmonie met jouw gevoelige natuur in plaats van ertegenin

Dit programma leert je jouw gevoeligheid accepteren met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Hierdoor kom je volledig in harmonie met jouw authentieke zelf in plaats van je natuurlijke verlangens te moeten onderdrukken. 
reignbow-beeldmerk-favicon

Zelfstudie-programma van 14 dagen

Het programma is zo ontworpen dat je de informaties en energetische upgrades gespreid, maar binnen afzienbare tijd, ontvangt. Je begint direct met toepassen, zodat je al voor het einde van 14 dagen verschil merkt in jouw leven. Beluister de audiolessen op het tijdstip dat jou uitkomt. Met de werkboeken per module kun je je de informatie eigen maken. 
reignbow-beeldmerk-favicon

Focus op integratie in je leven en transformatie vanaf dag 1

De 4 pijlers bevatten gemakkelijk toepasbare tools en technieken die je DIRECT kunt implementeren in jouw leven. Elke techniek is volledig aanpasbaar aan jouw voorkeuren, mogelijkheden en onmogelijkheden. Volg deze blauwdruk van 4 pijlers elke dag en je merkt aan het eind van dit programma al verschil. 
reignbow-beeldmerk-favicon

Voor altijd toegang

Je houdt voor altijd toegang tot de materialen in onze online omgeving of download de bestanden als je dat fijner vindt. Zodat je telkens opnieuw de energetische upgrades ontvangt als je ze nodig hebt. 

Zelfvertrouwen, elke dag een veilig en beschermd gevoel, leven vanuit moeiteloos gemak en flow, volledig in harmonie met je gevoelige natuur en geen overprikkeling meer.

Dat is Lustig Leven!

Totale waarde 989,- EUR, normale prijs € 495,- EUR
TIJDELIJK AANBOD HSP WEEK249,-

HSP Lustig Leven-programma

Leer het levenslange fundament voor een moeiteloos succesvol leven DANKZIJ jouw hooggevoeligheid, met 4 pijlers, een stapsgewijs proces en de energetische verschuiving die je terugbrengt naar jouw authentieke zelf. 


Je ontvangt:

  • Zelfassessment (twv 69,-)
  • 5 downloadbare audiomodules  (twv 495,-)
  • 5 invulbare werkboeken (twv 150,-)
  • E-tips serie voor praktische toepassing (twv 150,-)
  • EXTRA integratiemodule (twv 125,-)


"Ik sta nu meer stil bij mijn lichaam, bij wat ik voel en wat ik nodig heb. Na een hele drukke dag doe ik even een oefening in de auto om weer te ontspannen."

Linda


"Ik sta nu meer stil bij mijn lichaam, bij wat ik voel en wat ik nodig heb. Na een hele drukke dag doe ik even een oefening in de auto om weer te ontspannen."

Linda