Morning Set-Up

Morning Set-Up

Voor wie is de Morning Set-up

Ben jij ook een slavendrijver voor je lichaam? Heb je geen geduld voor meditatie? Wil je graag liever voor jezelf zijn maar lukt het je steeds niet? Vind je Yoga te ingewikkeld of pijnlijk? 

Dan is de Morning Set-up perfect voor jou!

Vind innerlijke rust en heling in slechts 15 minuten

Voel je dat je meer aandacht aan jezelf moet besteden, maar lijk je nooit genoeg tijd te hebben voor meditatie of lichaamsbeweging?

Jouw behoefte aan zelfzorg komt voort uit de wens om een diepere verbinding met jezelf te maken.

Je wilt leren luisteren naar je eigen behoeften en het liefst meditatie, beweging en heling combineren zodat het je niet uren op een dag kost.

Je zoekt naar een eenvoudige, tijdbesparende én effectieve manier, zodat je het gemakkelijk in je dagelijkse routine kunt integreren en volhouden.

Als dit herkenbaar klinkt, dan is de Morning Set-Up precies wat je nodig hebt.

De Morning Set-Up

De Morning Set-Up biedt een kwartiertje waarin je je diep kunt verbinden met jezelf door middel van meditatieve bewegingen. Deze sessies zijn ontworpen om je lichaam en geest in balans te brengen door bewust te focussen op wat je voelt. Dit is de meeste effectieve vorm van zelfzorg. 


Onze oefeningen combineren moderne wetenschap met eeuwenoude wijsheid uit het oosten, zoals Qi Gong, Yoga, Emotional Freedom Technique (tapping), Eden Energy Medicine, Polyvagal Theory van Dr. Stephen Porges en Somatic Experiencing van Dr. Peter Levine.


Ontdek in de Morning Set-Up hoe je fysieke, emotionele en mentale blokkades kunt loslaten, zodat energie weer vrij kan stromen en diepe heling mogelijk wordt.


We bieden de Morning Set-Up gratis aan om healing toegankelijk te maken voor mensen die niet over de financiële middelen beschikken om gebruik te maken van ons betaalde aanbod.


"De oefeningen helpen me om meer fysiek te voelen. Dat geeft veel beweging in mijn lijf en stroming van energie. Wat ik vooral ook waardeer zijn je benamingen en uitleg. Een fijne manier van leren over mijn lijf en de werking ervan."

Jacqueline


"De oefeningen helpen me om meer fysiek te voelen. Dat geeft veel beweging in mijn lijf en stroming van energie. Wat ik vooral ook waardeer zijn je benamingen en uitleg. Een fijne manier van leren over mijn lijf en de werking ervan."

Jacqueline

Wanneer en hoe

Jessica leidt live drie keer per week een Morning Set-Up, speciaal ontworpen om je te verbinden met jezelf en je (energie)lichaam gezond te houden.

Je kunt live aanwezig zijn elke maandag, woensdag en vrijdag van 8:45 tot 9:00 uur.

Of doe mee met de replay wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld 's avonds voor je naar bed gaat. 

Ontvang een herinnering en een link naar de replay van elke sessie rechtstreeks in je inbox.


Waarom kiezen voor de Morning Set-Up in plaats van Yoga of meditatie?

  • Geen omkleden of speciale attributen nodig
  • Overal te doen, zelfs in een beperkte ruimte
  • Eenvoudige, zachte bewegingen
  • Binnen 15 minuten bereik je innerlijke rust, zonder de noodzaak om stil te zitten voor meditatie
  • Activeer diepe heling op fysiek, emotioneel en mentaal niveau


En het beste van alles: het is helemaal gratis! 

(je hoeft je slechts één keer te registreren bij Demio via onderstaande knop)