RESET jouw innerlijke programmering

Word de energetische match voor jouw authentieke zelf

RESET jouw innerlijke programmering

Word de energetische match voor jouw authentieke zelf


Transformatie in de wereld begint bij persoonlijke transformatie. 

Hoe zou jij jezelf opvoeden?


Stel dat je opnieuw geboren kan worden. Je mag jezelf opvoeden met alle wijsheid van jouw huidige bewuste zelf. Wat zou jij jezelf dan leren? 

Zouden dat nog steeds oude verhalen zijn van kritiek, perfectionisme, angst, niet genoeg, schaamte, schuld en machteloosheid? Zou jij de nadruk blijven leggen op keihard werken om te bestaan?


Of zou jij jezelf onvoorwaardelijke liefde, respect en waardering voor jezelf en het leven aanleren?
Leer jij jezelf dan moeiteloosheid, vertrouwen, overvloed, vrijheid, plezier en genieten, terwijl je met jouw gaven bijdraagt aan meer liefde in de wereld in plaats van aan meer angst.

Zou jij een healing force in de wereld zijn? 

💗

Het is tijd om de huidige programmering in je onderbewustzijn VOORGOED te resetten naar een hogere vibratie. Let's rise together!


Het RESET-programma geeft je de tools, healing en coaching om zelf de Healer te zijn die je zoekt. 

Wat levert het RESET-programma je op?

Diep vertrouwen

Herstel je vertrouwen in je vermogen om te veranderen. Door het grondig resetten van je zenuwstelsel en alle saboterende overtuigingen die je met je meedraagt, vind je een diepe rust en vertrouwen in jezelf die de veilige, onwankelbare basis vormt voor groei en heelwording.

Transformatie

Door pijnlijke ervaringen en trauma's te resetten, lossen bewuste en onbewuste blokkades in jouw energieveld op.

Jouw energetische vibratie wordt een match voor dat waar je naar verlangt op het gebied van liefde, werk, gezondheid, plezier en zingeving.

Volledig potentieel

Je ontdekt hoe jouw innerlijke healing je buitenwereld verandert. Oude patronen hebben geen vat meer op je. Jij leeft jouw volledige potentieel en creëert welvaart, overvloed en succes 

Je BENT een healing force in jouw leven (en dat van anderen). 


"Ik voel me energetisch 10 kilo lichter, heb weer meer energie, ga niet meer gebukt onder de last en en voel me vrijer om me uit te spreken!"

Clement, deelnemer RESET-programma


"Ik voel me energetisch 10 kilo lichter, heb weer meer energie, ga niet meer gebukt onder de last en en voel me vrijer om me uit te spreken!"

Clement, deelnemer RESET-programma

Voor wie? 

Jij bent altijd al bezig geweest om jezelf te ontwikkelen, de beste versie van jezelf te worden. De buitenwereld ziet jou dan ook als sterk, zelfverzekerd en succesvol, maar niemand heeft door hoe hard je daarvoor werkt. Hoeveel je elke dag weer geeft en wat dat je kost. Dat heb je zelf ook nauwelijks door, gedreven als je bent om jouw steentje bij te dragen aan een betere wereld. 

Je weet dat je beter voor jezelf zou moeten zorgen, maar op de een of andere manier zet je toch telkens het belang van anderen boven dat van jezelf. Daaruit blijkt hoeveel je om het welzijn, geluk en succes van anderen geeft.

Maar dit leidt ook tot onevenwichtige relaties in liefde, werk of bij vrienden en familie. Jij past je aan, soms zelfs tot het punt dat je zelf niet meer weet of voelt wat JIJ wilt of wie jij bent.

Je weet dat er iets in jou grondig moet veranderen, omdat je anders ernstig ziek wordt.
Je weet ook dat je dieper moet gaan dan wat je tot nu toe met je hoofd hebt geprobeerd.
En je weet diep van binnen dat je dit niet alleen kunt, ondanks dat je het liever in je eentje oplost.

Als je je hierin herkent, dan is het RESET-programma op jouw lijf geschreven.

Let's rise together!

Jessica

RESET

=

Release Energy (for) Soul Embodiment Transformation

reignbow-beeldmerk-favicon

Wat houdt dit programma in?

Het RESET-programma omvat lichaamswerk, intuïtieve ontwikkeling, energiewerk, traumaheling en het diepgaand en definitief herprogrammeren van onbewuste denk- en gedragspatronen (schaduwwerk).

Je herwint je vrijheid om te creëren wat JIJ wilt geloven, denken, voelen en ervaren.

Het is een combinatie van live online en on-demand online cursusmodules, workshops, masterclasses en groepssessies. Het volledige programma is gebaseerd op een jaar. Maar het is mogelijk om te kiezen voor een kortere periode van 3 of 6 maanden.

Om dit traject volledig op jou af te stemmen, hebben we gemiddeld eens per 3 weken een persoonlijke RESET-coaching. 

De magie van dit programma zit in het energetische groepsveld van de RESET-community.
Ook als je niet bij alle sessies aanwezig kunt zijn, ontvang je de shifts in jouw vibratie waardoor je leven steeds lichter, moeitelozer en authentieker wordt.

Wat maakt ons anders?

Als je onze ondersteuning zoekt, krijg je de energie van ons beiden. Zowel vrouwelijk als mannelijk. We begeleiden jou door diepe processen, zonder dat het onnodig zwaar voelt. Dat komt omdat we tegelijkertijd op alle lagen tegelijk werken: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Door al deze lagen te combineren komen doorbraken éíndelijk in handbereik. 

We werken met je authentieke zelf. Daarom voelen al die grote stappen, éénmaal gezet, als verrassend natuurlijk.

Dat komt omdat ze al die tijd al bij je hoorden. Maar nu kun je er dan ook echt zelf bij.


"Voor ik jullie programma ontdekte had ik al heel veel geprobeerd. Veel gelezen, veel cursussen gevolgd, maar dit was het eerste waarvan ik direct voelde dat het hielp."

Stefan


"Voor ik jullie programma ontdekte had ik al heel veel geprobeerd. Veel gelezen, veel cursussen gevolgd, maar dit was het eerste waarvan ik direct voelde dat het hielp."

Stefan

Jij kiest de periode

3 maanden

Fundament

€ 1.995,-
Open je hart

Herstel de verbinding tussen hoofd en lichaam via je zenuwstelsel en start met het resetten van bevroren pijn, emoties en overtuigingen.

De kennis en vaardigheden van deze 3 maanden vormen het fundament voor de rest van je leven!

6 maanden

Belichamen van jouw Ziel

€ 3.500,-

Na het leggen van het fundament, leer je de verlangens van jouw ziel kennen en belichamen. Je leert werken met subtiele energieën en je intuïtie als tools voor diepgaande healing. 

In deze 6 maanden kun je de belangrijkste blokkades in jou helen.

1 jaar

RESET en volledige transformatie

€ 6.000,-

Kies voor de meest diepgaande RESET én daarmee transformatie in jouw leven. De shift van hard werken en struggle naar overvloed, welvaart, liefde en vervulling.

In een jaar veranker je de nieuwe programmering daadwerkelijk in je identiteit en gedrag. Jouw vibratie is BLIJVEND verhoogd.

Ik wil hier graag even over sparren

Veelgestelde vragen

RESET-programma FAQ

Wat betekent RESET precies?

Resetten betekent terugzetten. In dit geval terug naar jouw oorspronkelijke energetische blauwdruk voordat je je leerde aanpassen aan wat de meesten doen/vinden/hebben. Dus terug naar jouw authentieke zelf.

Ik ben blij met alles wat ik de afgelopen jaren al geleerd en geheeld heb.
Kan ik zelf kiezen wat ik wel en niet wil resetten?

Uiteraard. De focus ligt op waar jouw verlangens liggen en op dat wat er in de weg van het verlangen staat. Dit is geen rechtlijnig proces met een stappenplan en SMART doelen. In plaats daarvan gaan we er samen in met een open mind en nieuwsgierigheid,, zodat het voor alle delen in jou veilig voelt om 'los te laten'.

Ik kan nog niet zo goed bij mijn gevoel. Kan ik dit programma dan wel doen?

Zeker! Dit programma is erop gericht om steeds meer in contact te komen met je gevoel. Voelen is het startpunt om vastgezette emoties en trauma's te helen. Voelen is de voorwaarde om te leren wat jouw behoeften zijn, hoe je grenzen stelt en wat jij eigenlijk doen in jouw leven.

Als je in eerste instantie alleen meer wilt leren voelen, dan raad ik je aan om te beginnen bij het laagdrempeliger programma 24 Dagen Healing Boost.

Hoeveel tijd moet ik ongeveer per week rekenen als ik er het maximale uit wil halen?

Dat hangt af van je persoonlijke leerstijl, startpunt en doel. Reken gemiddeld 1,5-3 uur per week als je alles mee wilt doen. Dat is inclusief 3x per week een Morning Set-Up of een andere manier van meditatie, cursusmateriaal en live online sessies.

Waar zijn de gebruikte technieken op gebaseerd? Is dit betrouwbaar? Veilig?

De technieken die we gebruiken in RESET-coaching zijn divers en gebaseerd op de wetenschap van traumaheling (oa Somatic Experiencing van Dr Peter Levine, Polyvagal Theory van Dr. Stephen Porges, Internal Familiy Systems Model/IFS van Dr. Richard Schwartz, NeuroAffective Relational Model/NARM van Dr. Laurence Heller/Dr. Aline LaPierre).
Een diep gevoel van veiligheid en vertrouwen in eigen hulpbronnen is altijd de eerste en belangrijkste voorwaarde.

Ook maken we gebruik van technieken die gebaseerd zijn op energetische healing, zoals Eden Medicine van Donna Eden, Emotional Freedom Technique, systemisch werk (Bert Hellinger) en de daaronder liggende eeuwenoude wijsheid en geneeskunde van bijvoorbeeld het Taoïsme, (Zen)-boeddhisme en de Vedische leer (chakra's).

Om dieper in het onderbewustzijn af te dalen, maken we gebruik van meditatie, visualisatie, taal en regressietechniek waar nodig.

Voor mij is het een groot bedrag. Kan ik in termijnen betalen?

Het is zeker een investering in jezelf. Deze sprong wagen is direct een belangrijke doorbraak en een energetische verhoging van jouw eigenwaarde.
Het is eventueel mogelijk om in termijnen te betalen in onderling overleg.

Welke financiële garantie krijg ik?

Als je om welke reden dan ook (tijdelijk) niet door kunt gaan met dit programma, dan kijken we samen hoe we dit kunnen oplossen. Als we erop uitkomen dat het beter is om te stoppen, dan krijg je het resterende bedrag terug.

Welke inhoudelijke garantie heb ik?

Voorafgaand geef je aan hoe je jezelf scoort op diverse gebieden in je leven (zelf-assessment) en beantwoord je enkele vragen over jouw doel, verlangens, blokkades. Gedurende het traject houden we samen zicht op jouw voortgang, inclusief een tussentijds meetmoment (in het jaartraject) voor bijsturing. Mocht er extra ondersteuning nodig zijn (bijvoorbeeld extra 1-op-1 sessies), dan ontvang je deze als onderdeel van het totale pakket.

Ik wil liever alleen 1-op-1 coaching. Kan dat ook?

De RESET-coaching in de groepssessies is vele malen krachtiger en efficiënter dan alleen 1-op-1 coaching. Resetten van belangrijke relationele thema's zoals onveilige hechting, kwetsbaarheid, zichtbaarheid, ruimte innemen, jezelf uitspreken en kunnen ontvangen, vindt plaats in relatie tot anderen.

Het is mogelijk om incidenteel een losse RESET-coachsessie te boeken. Deze vindt plaats op aanvraag en kost € 150,- per 60 minuten.

Ik wil liever alleen een losse cursus volgen. Kan dat ook?

De 24 Dagen Healing Boost is het startpunt voor iedereen die een grondige RESET overweegt. Dit programma is ook los en volledig on-demand te volgen.