Van altijd zorgen voor anderen...

naar zonder belemmeringen JOUW dromen waarmaken!

Herken jij dit?

Je hebt een groot hart en bent altijd gericht op het anderen naar de zin maken. Het lukt je echter niet zo goed om die liefde en zorg ook aan jezelf te geven (ook al wil je dit wel).  

Het liefst draag je bij aan het creëren van de nieuwe aarde, bijvoorbeeld door meer bewustzijn, duurzaamheid, harmonie, schoonheid, liefde, verbinding.

Maar je zoekt nog naar jouw plek en jouw manier. 

1 ding is zeker: wat je tot nu toe met je leven deed, past niet meer zo goed als eerst...Maar wat dan wél? 

Je hoofd geeft meestal prima antwoorden, maar op de vraag wat jij écht zou willen doen met jouw leven, krijg je geen antwoord.


Ondertussen krijg je signalen van je lichaam dat het hoog tijd is voor een verandering. 

Je hebt misschien fysieke klachten (slecht slapen, problemen met je gewicht of spijsvertering, altijd moe, hoofdpijn, migraine, vaak ziek zijn, ontstekingen, allergieën, auto-immuunziekten, hartkloppingen). Aan het eind van de dag kun je alleen nog 'uitloggen' op de bank.

Of emotioneel gaat het niet zo lekker (je piekert veel, je bent schrikachtig, ervaart paniekgevoelens, je kunt geen echte blijdschap voelen, je bent snel kwaad of reageert juist passief agressief.) Je bent altijd gehaast, gejaagd, onrustig, ongeduldig, waardoor mediteren je niet lukt.


Je wilt er iets aan doen voordat je echt 'omvalt'... 


(Of misschien ben je inmiddels hersteld verklaard van een burn-out, maar ben je bang om in oude patronen te vervallen.)


Je probeert dus contact te maken met je intuïtie. Je probeert te voelen wat je hart je ingeeft. Maar je komt niet voorbij je overactieve brein. 

Eigenlijk durf je niet meer te dromen. Het leven heeft voor jou de verwondering, de mystiek en de magie verloren. Je bent té realistisch en behoudend geworden. Je leeft alleen vanuit je hoofd en dat wil je anders. Maar hoe doe je dit?


Dit was precies mijn verhaal totdat ik ontdekte hoe ik mezelf kon resetten.

Als deze pagina met jou resoneert, is een RESET mogelijk ook voor jou de oplossing.

"Ik was heel goed in het invoelen wat anderen nodig hadden, maar voor mezelf  kreeg ik niet helder wat ik met de rest van mijn leven wilde doen.

Ik dacht zelfs dat ik niet kon voelen..."


Dit probleem bleek veel dieper te gaan dan ik ooit had kunnen vermoeden toen ik 8 jaar geleden mijn zoektocht begon.

Het vroeg uiteindelijk een totale RESET van mijn zenuwstelsel, intuïtie, overtuigingen, identiteit, traumatische ervaringen en energiesysteem.


Door al dit innerlijke werk transformeerde stap voor stap ook mijn buitenwereld volledig. Nu leid ik een blij en vervuld leven waarin ik met mijn empathische talent ook anderen zoals ik help om uit hun hoofd te komen en hun hart en ziel te volgen."


Jessica Maybury, RESET-coach

Waarom kiezen voor een RESET?

Tijdens mijn zoektocht naar wat IK eigenlijk wilde doen met de rest van mijn leven, kwam ik lang vele paden, modaliteiten en invalshoeken. Van alles leerde ik uiteraard, maar er was niet 1 magic pill bij die alles oploste. Wél ontdekte ik na jaren een aantal rode draden die telkens weer terugkwamen; 5 essenties voor persoonlijke ontwikkeling op het diepste niveau mogelijk. Door deze 5 essenties tegelijkertijd toe te passen, ontstaat in feite een reset van jezelf.

Het is alsof je teruggaat naar je oorspronkelijke 'instellingen', maar wel met behoud van je levenservaringen. 

En het resultaat daarvan is dat je vrij bent. Vrij om voor jouw mooiste leven te kiezen. Hoe dat er voor jou ook uitziet. 


Het is mijn droom dat we deze essenties ooit van jongs af aan zullen aanleren. Waarom moet iedereen zelf dit wiel telkens opnieuw uitvinden?

Waarom leren we dit niet gewoon op school, in het vak mens-zijn of levenskunde? 


Er is een enorm aanbod op de markt voor al deze losse essenties, maar het kost je jaren om dit zelf uit te zoeken en te verzamelen.

Deze kostbare jaren kun je beter besteden aan wat JIJ in de wereld wilt creëren! 


Daarnaast loop je het risico dat je dezelfde fouten maakt als ik, waardoor ik er 8 jaar (!) over deed, namelijk:

1) alleen focussen op slechts 1 of 2 of 3 essenties (waardoor je toch steeds weer terugvalt in oude patronen);

2) de essenties in de verkeerde volgorde aanpakken (waardoor je geen resultaat merkt, of soms zelfs dingen erger maakt!)


Ik heb daarom alle 5 essenties in de meest handige volgorde en structuur voor je samengebracht in het RESET-programma.

Het RESET programma is hiermee een praktisch én diepgaand pad om je vrij te maken. Dit is voor jou als jij (vaak nog onbewust!) hooggevoelig bent en een diepe drijfveer voelt om met jouw talenten bij te dragen aan meer bewustzijn op aarde.  

De meest voor de hand liggende manier is om te beginnen bij jezelf en bij jouw eigen bewustzijn, bijvoorbeeld met het RESET-programma. 

Ben je benieuwd naar de opbouw van het RESET-programma? Download vrijblijvend de brochure en leer er meer over. 

"Wat een reis, wat een ontdekkingen. Aan de ene kant ontwikkelen we de spirituele kant van onszelf, aan de andere kant werken we aan gedrag herkennen en plaatsen, het opsporen van onderliggende patronen en het afgooien van oude ballast. 


Door dit programma krijg ik een beeld van wat van mij is, en wat van een ander is. Ook wordt mijn gedrag onder de loep gelegd, wat confronterend en tegelijkertijd verfrissend en bevrijdend is. 


Mensen om me heen zien hoe ik veranderd ben en willen dat ook!"

Patty, deelnemer RESET-programma

Wat houdt het RESET-programma in?

Het RESET-programma is een unieke combinatie van online educatie, praktische training en diepe coaching. Het richt zich op een complete transformatie van alle fysieke, mentale en emotionele blokkades die een open verbinding met jouw wezenlijke zelf, jouw ziel, in de weg staan. 


Jouw empathische talent is niet een hindernis, maar de ingang!


Het RESET-programma omvat lichaamswerk, intuïtieve ontwikkeling, energiewerk, traumahealing en het resetten van onbewuste denk- en gedragspatronen.

Je gaat je verbinden met het kwantumveld waar jouw getransformeerde versie al aanwezig is zodat je veel sneller resultaten haalt.

Ik reik je alle inhoudelijke elementen in een volgorde aan, maar vanaf de start van het programma werken we via coaching op alle lagen tegelijkertijd. Zodat je direct in je dagelijks leven al veranderingen merkt. 

Je bent 9 maanden intensief jouw bewustzijn en vaardigheden aan het ontwikkelen én oude lagen aan het afpellen en loslaten.


Door een actieve integratie van jouw lichamelijkheid, je persoonlijkheid (ego) én je spiritualiteit is dit de krachtigste en meest complete vorm van persoonlijke en spirituele groei die er bestaat.


Je kunt dit werk niet alleen doen. Je hebt namelijk spiegels nodig om jezelf te bekijken. Je komt met dit programma daarom in een krachtige groep gelijkgestemden die elkaar steunen, spiegelen en upliften.

Via RESET-coaching doorvoelen we samen universele thema's. De groepsenergie maakt dat dit proces sneller, moeitelozer en liefdevoller gaat dan dat je dit slechts in je eentje of met 1-op-1 coaching doet. 

Om het RESET-programma helemaal voor jou op maat te maken, krijg je daarnaast ook nog eens 1x per maand een 1-op-1 coaching. 

Welke RESET ontvang je?

Je zenuwstelsel bepaalt autonoom hoe 'veilig' iets voor jou voelt. Bij 'onveilig' ga je uit je lichaam en leef je vanuit je hoofd. Door je zenuwstelsel te resetten, maak je het bewust veilig en kun je IN je lichaam blijven. 

Je intuïtie is jouw verbinding met een wijsheid die groter is dan je ooit via je hoofd zult bereiken. Als je niet meer weet/voelt waar je écht blij van wordt, ben je het contact met je intuïtie kwijt. Je reset je intuïtie door energieën te leren waarnemen en inzetten. 
Ieder mens heeft traumatische ervaringen. We zijn immers allemaal kind geweest zonder een ontwikkelde prefrontale cortex, waardoor we nog niet konden relativeren of logisch nadenken. Onverwerkte pijn, angst, verdriet, woede is opgeslagen in ons lichaam en dit ga je via je lichaam doorvoelen en resetten.

Leven vanuit liefde in plaats van angst is de poort naar de nieuwe aarde. Daarvoor is het nodig om je hart te openen, open te houden en te blijven voelen. Zelfs als er veel geleden wordt. Je reset je hart met liefdevolle vriendelijkheid, compassie, vreugde en gelijkmoedigheid.  

Een unieke feature van de diersoort mens is dat wij verhalenvertellers zijn. Ons onderbewuste brein gelooft alles, of het nu 'waar' is of niet voor ons bewuste brein.

Je gaat jezelf nieuwe verhalen vertellen en deze in lijn brengen met jouw onderbewustzijn.

Dit is een reset van al  jouw 'stories' over jezelf en de wereld. 

"Dank voor de sessie van vanavond! Ik voelde me erg gesteund en vind het erg inspirerend om te leren van ieders ervaringen. Het effect daalde net na de sessie nog meer in. Ik voel me energetisch 10 kilo lichter, heb weer meer energie, ga niet meer gebukt onder de last (letterlijk en figuurlijk) en voel me vrijer om me uit te spreken :)"
Clement, deelnemer RESET-programma

Van:

Onzekerheid, angst en twijfelen aan jezelf

Moe zijn, weinig energie en levenslust hebben

Tekort ervaren in je leven (geld, tijd, liefde, verbinding, gezondheid, waardering, vrijheid)

Hard werken op wilskracht en controle

Niet in actie komen, verlamming

Leven vanuit je hoofd

Jezelf klein maken, je niet uitspreken

Niet weten wat je wilt of wat je voelt

Oordelen, kritiek en negatieve (zelf)praat

Je afgesloten en alleen voelen

Naar:

Durf, zelfverzekerdheid en vertrouwen in jezelf

Energiek zijn en zin in het leven hebben

Overvloed op alle gebieden (geld, tijd, liefde, verbinding, gezondheid, waardering, vrijheid)

Creëren met speelsheid, zachtheid, flow

Doen, ervaren, met gemak

Leven vanuit je intuïtie, hart en ziel

Ruimte innemen, zichtbaar en hoorbaar zijn

Volledige helderheid, je gevoeligheid inzetten als talent

Liefdevolle gedachten, compassie en wijsheid

Verbinding en connectie met jezelf en de wereld

"Voor mij is het ideaal dat het programma volledig online te volgen is en ik het grotendeels in mijn eigen tijd kan doen. Het programma zit inhoudelijk super goed in elkaar en Jessica heeft een hele fijne stem waardoor de visualisaties heel ontspannend zijn.


En wat de kers op de taart is zijn de live momenten en de interactie in de online omgeving. Hier voel ik verbinding, vertrouwen, aanmoediging, gelijkheid en hier leren we van & met elkaar. We reageren op elkaars reflecties en groeien allemaal net iets meer door wat we zien en leren van de ander.


Het voelt als een veilige haven om in thuis te komen, om te oefenen, te experimenteren, kwetsbaar te kunnen en mogen zijn en te genieten van het proces. Van onszelf en de ander."
Kim, deelnemer RESET-programma

Is dit geschikt voor mij? 

Ik zal eerlijk zijn. Niet iedereen is klaar voor het RESET-programma. Dit programma is voor jou als jij:

- een sterk intellect hebt, maar je gevoeligheid 'irritant/lastig/onbegrijpelijk/vermoeiend' vindt

- goed kunt analyseren en denkt dat je niet goed kunt voelen

- zelf jouw mooiste leven wilt creëren en uit een slachtoffer-rol wilt stappen

- de moed hebt om diep innerlijk werk te doen

- ernaar verlangt om levensvragen te verkennen als wie ben ik en waarom ben ik hier

- een open en nieuwsgierige houding hebt om meer te leren over subtiele vormen van energie

- écht wilt veranderen en dus ook klaar bent om actie te ondernemen

- het niet meer alleen wilt doen

- houdt van diepgang, connectie met anderen en structuur

- in jezelf wilt en kunt investeren

Kan ik een keer een RESET-coachsessie meemaken om te ervaren of dit voor mij is?

Veelgestelde vragen

RESET-programma FAQ

Ik ben sceptisch: werkt dit ook voor mij?

Ja het werkt ook voor jou, mits je twee dingen doet:
1) Stel je open, wees nieuwsgierig
2) Doe de oefeningen regelmatig

Maar als je wilt bewijzen dat het toch niet werkt, begin er dan niet aan ;-)

Ik kan nog niet zo goed bij mijn gevoel. Kan ik dit programma dan wel doen?

Zeker! Dit programma is erop gericht om steeds meer in contact te komen met je gevoel.Je kunt de oefeningen en visualisaties zeker met verbeeldingskracht doen. Fake it till you make it!

Waarom werkt dit programma?

Als jij er jouw tijd en energie instopt, dan werkt het!
Dit is een energetische wetmatigheid: dat wat je aandacht geeft, groeit.

Welke garantie krijg ik?

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, dan gaan we in gesprek om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. Als we erop uitkomen dat je niet door kunt met het programma, dan krijg je uiteraard je geld terug.

Ik vind € 5.000,- veel geld. Wat voor waarde krijg ik hiervoor?

Mijn eigen RESET kostte me meer dan € 35.000. Deze kennis en ervaring heb ik allemaal in dit programma gestopt maar dan in de meest krachtige en efficiënte vorm.

Daarnaast krijg je toegang tot minimaal een uur live sessies per week. Vergelijk dit eens met een bezoek aan een coach of psycholoog. Dan ben je al snel € 125,- per uur kwijt. Alleen de live sessies gedurende 9 maanden zijn dus al € 5.000 waard.

Maar het allerbelangrijkste wat ik hierover kan zeggen is dit: 'duur is wat je NIET gebruikt' (!)

Als je het zo bekijkt, dan is een nagellak van €3,- duur als je die koopt, maar vervolgens nooit gebruikt. Dus dit programma is zeker duur als je het wel aanschaft, maar er vervolgens niets mee doet...

Maar als je de sprong waagt en je investeert dit bedrag in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling, dan zet je de deuren van het universum wagenwijd open naar jouw ziel. Dat betekent een 'YES' naar overvloed ontvangen, liefde, vertrouwen en leven.
Die waarde is onbetaalbaar!

Ik wil liever alleen 1-op-1 coaching. Kan dat ook?

De 1-op-1 coaching is onderdeel van het programma en bied ik niet los aan. Een van de transformaties van dit programma is namelijk het loslaten van het gevoel dat je er alleen voor staat terwijl je in werkelijkheid verbonden bent met alles.

De RESET-groepscoaching is daarom vele malen krachtiger en efficiënter dan 1-op-1. De 1-op-1 sessies gebruiken we vooral om het programma helemaal op maat te maken.

Het is wel mogelijk om een 1-op-1 sessie te boeken voor PSYCH-K of een energie reading.

Ik wil liever alleen een losse cursus volgen. Kan dat ook?

De 24 dagen Healing Boost is het begin van elke RESET en dit programma is ook los te volgen.

Ik ben geïnteresseerd, maar kunnen we hier even contact over hebben?