meditatie-alternatief-mini-muziekretraite-reignbow

Wil jij meer rust ervaren en lukt mediteren niet?

Herstel dan eerst jouw zenuwstelsel met de 24 dagen Healing Boost

Al in 30 seconden

Verrassend korte oefeningen. Dit lukt je zelfs als je heel druk bent.

Ervaren ipv praten

Focus op voelen in plaats van praten. Leren door doen en ervaren.

Diep effect

Werkt mét je lichaam, werkt dóór op je geest. Healing van binnenuit.

24 dagen Healing Boost

Reset je zenuwstelsel met 5 minuten per dag

Herken jij dit?

Je hebt een druk leven. Vertragen en ontspannen is lastig voor je.
Je levert goed werk, maar 's avonds ben je blij als je kunt 'uitloggen'.

Gezond koken, sporten, quality time doorbrengen met je partner, kinderen of vrienden, of gewoon iets leuks voor jezelf doen. Je zou het wel willen, maar je hebt er vaak gewoon geen energie meer voor en dus geen zin in.

Dit is een teken dat je zenuwstelsel blijft hangen in de sympathische staat en niet meer uit zichzelf terugschakelt naar de gezonde staat van levendige ontspanning.

In plaats van ontspanning schiet je door naar de 'freeze'-staat. Je wilt alleen nog maar uitloggen, verdoven en afschakelen. 

Je hebt wel eens geprobeerd om te mediteren, maar daar heb je gewoon geen geduld voor. En dus blijf je hangen in een patroon van aan- óf uitstaan. 

Wat helpt is eerst werken aan veiligheid voor je zenuwstelsel. 

Wat heeft veiligheid hiermee te maken?

Ons autonome zenuwstelsel kan geen verschil maken tussen moeten rennen voor een leeuw of een aanhoudend gevoel van stress door wat we van onszelf allemaal 'moeten'. Deze situaties zijn allebei 'onveilig' voor je zenuwstelsel.

Onveilig betekent automatisch ACTIE: klaar om te vechten of vluchten.

Dat is uiterst handig voor onze overleving, maar daarna hoort je zenuwstelsel terug te schakelen naar de parasympathische staat.

Als je voortdurend stress ervaart, lukt dat terugschakelen niet meer en blijf je 'aan' staan. Totdat je opgebrand bent en je zenuwstelsel in een 'freeze' raakt. 


"OK...wat kan ik hieraan doen dan?"


Sinds een paar jaar weten we dat we ons autonome zenuwstelsel kunnen beïnvloeden. Dat betekent dat je bewust een gevoel van veiligheid aan je zenuwstelsel kunt geven. Met een veilig gevoel schakelt je zenuwstelsel terug naar ontspanning, al is het maar een micro-moment.

Hoe vaker je dit doet, hoe meer rust je zult ervaren. Zelfs als je heel druk bent.  


Dit is precies waar de 24 dagen Healing Boost op gericht is. 


Wat houdt de 24 dagen Healing Boost in?

Somatische basis

De oefeningen zijn gericht op het voelen van sensaties in je lichaam. Je leert je zenuwstelsel kennen en creëert veiligheid en ondersteuning voor je lichaam.

24 oefeningen

Het motto is elke dag een beetje, zodat je een nieuwe gewoonte opbouwt. Je krijgt toegang tot 24 filmpjes van circa 5-10 minuten.

Liefdevolle reminders

Je ontvangt elke ochtend een liefdevolle reminder in je inbox met een link naar de oefening van de dag. 

Live Zoom-ondersteuning

Elke 3e dag is er om 20 uur een live Zoom-meeting voor extra ondersteuning, het delen van ervaringen en het stellen van vragen.

Ik snap eindelijk IN mijn lichaam waarom aardig zijn voor mezelf werkt, in plaats van alleen mentaal.

Dit kwartje probeert al 10 jaar te vallen en is nu eindelijk geland.

Karlijn (deelnemer 24 dagen Healing Boost)

Wat levert de 24 dagen Healing Boost op?

Na het doen van de 24 dagen Healing Boost heb je de tools én een nieuwe gewoonte opgebouwd om gemakkelijk en snel je zenuwstelsel terug te brengen naar zijn natuurlijke staat van levendige ontspanning.

Hoe vaker en hoe langer je je in deze (parasympathische) staat bevindt, hoe meer je de volgende effecten merkt: 

  • Je ervaart meer rust, je voelt je vitaler, je houdt energie over en je herstelt sneller.
  • Je leert je grenzen voelen, zodat je ze kunt aangeven. 
  • Je pikt signalen van je lichaam beter op, waardoor je betere beslissingen neemt.
  • Je bent minder streng, zachter, liever voor jezelf, zonder schuldgevoel tegenover anderen. 
  • Je hoofd en de rest van je lichaam gaan sámenwerken, zodat je geen last meer hebt van interne conflicten.

Ik sta nu meer stil bij mijn lichaam, bij wat ik voel en wat ik nodig heb. Na een hele drukke dag doe ik even een oefening in de auto om weer te ontspannen.

Linda (deelnemer 24 dagen Healing Boost)

Over mij

Jarenlang leefde ik volgens het standje AAN of UIT. Ik had een ogenschijnlijk onuitputtelijke voorraad energie, totdat ik thuiskwam na een dag 'knallen en niets meer over bleek te hebben voor mezelf. 

Ik wilde dagelijks mediteren om me spiritueel te ontwikkelen, maar daar was ik te onrustig voor in mijn hoofd.

Als ik wilde ontspannen, bijvoorbeeld met een boek, dan viel ik in slaap.

Ik dacht dat het aan mijn levensstijl lag, maar zelfs nadat ik mijn leven helemaal had omgegooid bleef ik dezelfde patronen houden! 

Dus zocht ik verder... 

Ik leerde dat mijn gedrag eigenlijk een traumapatroon is, waarbij mijn zenuwstelsel 'vast' zat in de sympathische staat.

Door het toepassen van deze oefeningen creëerde ik een veilige basis voor verdere healing.

De 24 dagen Healing Boost heeft de relatie met mijn lichaam hersteld en daarmee een boost gegeven aan mijn persoonlijke én spirituele ontwikkeling. Mediteren en ontspannen kan ik nu als nooit tevoren!

Graag help ik jou om je met jouw lichaam te verbinden, wat jouw doel hiermee ook is.

Ik had geen idee dat mijn zenuwstelsel zo’n belangrijke rol speelde in mijn gedrag. Wat een eyeopener! En nog mooier dat ik nu weet hoe ik dat kan beïnvloeden. Waarom leren we dat nergens?

Patty (deelnemer 24 dagen Healing Boost)

Is dit geschikt voor mij?

De belangrijkste pijlers van dit programma zijn veiligheid en ondersteuning. Daarom vind ik het belangrijk dat je vóór inschrijving even stilstaat bij de volgende twee punten. 


Je bent je bewust dat de aangeboden oefeningen in dit programma mogelijk een fysieke, mentale en/of emotionele reactie opwekken die je mogelijk niet zag aankomen. 

Je bent en blijft zelf verantwoordelijk om in te schatten of je de aangeboden oefeningen kan/wilt doen en welk tempo voor jou goed voelt.


Alhoewel de oefeningen afgeleid zijn van somatisch therapiewerk, is het programma bedoeld als cursus en daarmee geen vervanging voor therapie.Wanneer is dit niet geschikt voor jou...

Ik kan drie redenen bedenken waarom je dit programma NIET zou moeten doen.

1) Je houdt dit patroon van actie en freeze nog prima vol en hebt geen zin om daar nu iets in te veranderen.

2) Je hebt geen zin om 5-10 minuten per dag aan jezelf te besteden door het filmpje te kijken.
(Let op: als je denkt dat je geen tijd hebt, dan heb je eigenlijk geen zin...)

3) Je hoopt dat iets of iemand anders dan jijzelf dit patroon voor jou kan doorbreken (en gaat dus liever nog even verder met daarnaar zoeken). 


OK, dit klinkt misschien een beetje streng, maar uit de praktijk blijkt dat deelnemers vooral resultaten merken als ze daadwerkelijk het commitment met zichzelf aangaan om het programma naar hun beste vermogen van dat moment te volgen.

Dat betekent in het geval van dit programma dat je niet op wilskracht moet doorbeuken, maar dat je echt gaat voelen wat jouw lichaam je aangeeft, zelfs als dat betekent dat je een paar dagen rust inlast van de oefeningen.

€ 295,-
€ 95,-

24 dagen Healing Boost


De 24 dagen Healing Boost ZONDER live Zoom-ondersteuning kost slechts 

€ 95,- en start direct


Dat is natuurlijk nog steeds niet gratis. Maar ga eens voor jezelf na: wat is jouw vitaliteit, jouw zin in het leven, je gezondheid en nog energie overhouden voor wat écht belangrijk voor je is, je waard? Wat kost het je als je jezelf opbrandt? (want dat gebeurt onherroepelijk als je zenuwstelsel altijd vastzit in de actiestand) 


Als de tijd voor jou rijp voelt om 24 dagen extra aandacht aan jezelf te besteden, terwijl je ondertussen je zenuwstelsel reset, dan is dit voor jou. 


Volg je dit programma liever met live begeleiding via Zoom (8x, elke derde dag om 20 uur), dan is dat ook mogelijk en kost het programma € 295,-.


We starten weer op dinsdag 6 september 2022.

Garantie

Het materiaal blijft altijd voor jou toegankelijk. Sterker nog: je kunt steeds opnieuw meedoen (zonder extra kosten)! 


Mocht je ontevreden zijn om wat voor reden dan ook, dan is het mogelijk om tot 30 dagen na aanschaf het volledige aankoopbedrag terug te vragen. De toegang tot de cursusomgeving vervalt daarmee.  
                   

24 dagen Healing Boost FAQ

“Mooi programma, maar het komt nu eigenlijk niet zo goed uit.”

De kern van het programma bestaat uit één korte video per dag met daarin een praktische en concrete oefening. Tijdens het kijken van de video kun je de oefening gelijk meedoen. Je ervaart daardoor direct het effect op je autonome zenuwstelsel. En meestal schakel je nog ín diezelfde oefening naar een staat van ontspanning en rust. Elke dag 5 à 10 minuten, op elk moment van de dag te doen. Zoveel is dat toch niet?

"Dat zou ik toch eigenlijk niet nodig moeten hebben?! Hoezo kan ik dat niet op eigen kracht?”

Het is heel nobel om het allemaal uit jezelf te willen halen. Maar waarom zou je dat doen? Als je een (steile) trap oploopt, maak jij toch ook gewoon gebruik van de trapleuning? Soms is er nu eenmaal een zetje nodig om jezelf een ander patroon aan te leren. Na 24 dagen is dat gelukt en kun je zelf weer verder, écht.

“Ik heb al eens eerder geïnvesteerd in een cursus, maar die heb ik toen niet afgemaakt, waarom zou dat nu anders zijn?”

Wat ik terugkrijg van eerdere deelnemers, is dat zij verrast zijn dat de oefeningen zo eenvoudig zijn om te doen. Daardoor ontstaat een opwaartse spiraal: na de eerste oefeningen, ben je blij te merken dat je het tot nu toe moeiteloos hebt volgehouden. Dat motiveert om door te gaan. En al snel merk je dat er positieve veranderingen optreden. Ook dat motiveert weer. Ik geloof in de tactiek van ‘elke dag een klein beetje’, omdat je zo makkelijker vordert zonder jezelf op de kop te zitten.

“Dat geld kan ik beter gebruiken om … van te doen.”

Misschien. Ik kan niet in jouw portemonnee kijken, en al helemaal niet in je hart. Gelukkig maar. Het enige dat ik weet is dat het volgen van dit programma een dikke investering is in jezelf. Je krijgt de afstandsbediening aangereikt waarin je meesterschap krijgt over jouw mentale staat. Eerdere deelnemers gaven aan dat het een verademing was om dit als cadeau aan zichzelf te doen. Omdat ze zichzelf in de praktijk zo weinig op de 1e plaats zetten.

Is er een mogelijkheid voor live contact?

Via de community kun je jouw ervaringen delen en vragen stellen. Het contact is daarmee niet live, maar wel persoonlijk en vaak ook diepgaand (als je daar behoefte aan hebt).
Of meld je aan voor de 24 dagen Healing Boost in groepsverband. Deze kent een vast startmoment en dan is er elke 3e dag van het programma een live Zoom-sessie om samen te oefenen, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.