Weer voelen wat jíj wil?

Bevrijd je zenuwstelsel van een oud overlevingspatroon

24 dagen Healing Boost

Al in 30 seconden

Dit lukt je zelfs als je heel druk bent of heel weinig energie hebt.

Ervaren ipv denken

Ervaar hoe jouw zenuwstelsel werkt en vind de weg naar  je gevoel weer terug.

Diep helend effect

Brengt het zelfhelende vermogen en de wijsheid van je lichaam back online.

Je zenuwstelsel is de sleutel

Je wilt graag vaker voor jezelf kiezen. Keuzes maken die passen bij waar je nu staat. Je weet inmiddels best dat je hoofd niet altijd de beste raadgever is. Maar hoe kom je nou weer bij je gevoel?

Want zodra je probeert te voelen, ga je in je hoofd zitten. Het maakt niet uit wat je probeert - mediteren, wandelen, gesprekken voeren, rust nemen - het helpt je allemaal niet om te voelen wat jouw behoeften zijn, waar je blij van wordt, wat je wél wilt. 

De sleutel naar jouw behoeften, het voelen van jouw vreugde en wat je wél wilt, is je zenuwstelsel. 

Dit zit zo...

Je zenuwstelsel geeft je de signalen door van je lichaam. Zodat je via die signalen kunt voelen wat goed voor je is. Zo zijn we als zoogdier 'bedraad'. Een gezond zenuwstelsel schakelt gemakkelijk heen en weer tussen ontspanning, actie en weer terug naar ontspanning. Want in ontspanning kan je het beste voelen.

Maar veel vaker komt het voor dat je zenuwstelsel in 1 van 3 overlevingspatronen vastzit. Zelfs zonder dat je dat doorhebt! Je ontspant dan feitelijk niet écht meer (en nee, Netflixen telt niet).

Dan kun je niet meer goed bij je gevoel.

Elk overlevingspatroon heeft z'n eigen kenmerken. Zo kunnen sommigen niet meer voelen, en weer anderen raken overweldigd. Het gevolg is hetzelfde:  je bent je meest betrouwbare raadgever verloren.  

 Gelukkig is niet alleen het gevolg hetzelfde, de oplossing is dat ook: het geven van een gevoel van veiligheid en ondersteuning aan jouw zenuwstelsel, zodat je zenuwstelsel weer ontspant. Dit heet ook wel het reguleren van je zenuwstelsel

Hiervoor is de 24 dagen Healing Boost.  


"Door dit programma heb ik een andere visie gekregen. Ik doe het niet fout, maar die spanning zit IN mijn zenuwstelsel. En ik kan er nu ook echt iets aan doen. Al in 30 seconden!"

Karlijn


"Door dit programma heb ik een andere visie gekregen. Ik doe het niet fout, maar die spanning zit IN mijn zenuwstelsel. En ik kan er nu ook echt iets aan doen. Al in 30 seconden!"

Karlijn

Wat levert dit programma op?

  Je leert de belangrijkste vaardigheid die je ooit zult leren. Want als je je zenuwstelsel kunt reguleren, kun je weer meebewegen met wat het leven voor je in petto heeft.

  Met andere woorden: in 24 dagen kan je zenuwstelsel de gezonde keuzes in je leven weer dragen. In plaats van uit overlevingsinstinct telkens terugvallen op die slechte gewoontes. En daarmee komen allerlei veranderingen een stuk dichterbij. Veranderingen als...


  • Je voelt je dagelijks ontspannen in hoofd en lichaam
  • Je slaapt beter
  • Je voelt weer wat JIJ wilt en nodig hebt
  • Je geeft gemakkelijk grenzen aan, zonder je schuldig te voelen
  • Je voelt weer vreugde, levenslust en energie door je heen stromen
  • Je gaat goed voor jezelf zorgen
  • Gezondheidsklachten verminderen of verdwijnen
  • Je creëert balans tussen doen en zijn, geven en ontvangen, moeten en mogen
  • Je stopt met zelf-saboterend gedrag
  • Je durft te groeien en dingen te doen waar je voorheen de moed niet voor had


"Ik heb vele sessies/programma's/oefeningen gevolgd, maar die van jullie is de eerste waarvan ik echt merk dat het een groot positief effect op mij heeft."

Stefan


"Ik heb vele sessies/programma's/oefeningen gevolgd, maar die van jullie is de eerste waarvan ik echt merk dat het een groot positief effect op mij heeft."

Stefan

Over Jessica

Hoi, ik ben Jessica. Ook ik kon niet meer voelen wat ik wilde of wat mijn behoeften waren. Ik leefde als een machine, vlak en zonder emoties. Te veel voelen had ik mijzelf al op jonge leeftijd afgeleerd. 

Dat was best comfortabel totdat ik mij begon af te vragen wat ik met de rest van mijn leven wilde doen. Ik probeerde te mediteren, te voelen, terug te komen bij mijzelf, maar het lukte me niet meer. In traumaheling leerde ik over de rol van ons zenuwstelsel en hoe we onszelf stapsgewijs kunnen helen van deze oude overlevingspatronen. 

Mijn wens voor jou is dat ook jij de weg terugvindt naar jouw gevoel, jouw hart en wie je daadwerkelijk bent onder alles wat je vindt dat je moet. 

En dat zonder jaren aan therapie of ellenlange praatsessies, maar door je autonome zenuwstelsel met simpele oefeningen weer terug te laten schakelen. Zodat het weer werkt zoals het altijd al bedoeld was. 💗

En dat start bij het leren communiceren met jouw zenuwstelsel. Doe je mee? 

Wat houdt dit programma in

reignbow-beeldmerk-favicon

Elke dag een videoles van 5-10 minuten

Wat dit programma zo krachtig maakt, is dat we het tempo van je zenuwstelsel volgen. Niet af en toe een grote hoeveelheid info  (waardoor het opnieuw overweldigd raakt), maar elke dag een klein beetje. Je ontvangt daarom elke dag een mail met uitleg, aanmoediging en een link naar een kort filmpje waarin we samen een oefening doen.
reignbow-beeldmerk-favicon

3 thema's, 8 dagen per thema

Aan de hand van de drie thema's Veiligheid, Ondersteuning en Expansie ontvang je 8 verschillende oefeningen. Zodat je gegarandeerd jouw routine vindt met oefeningen die goed voor jou werken. De oefeningen zijn makkelijk vol te houden zijn en je kunt ze erbij pakken wanneer je ze nodig hebt. 

reignbow-beeldmerk-favicon

Somatische basis (lichaamsgericht)

Voelen betekent afstemmen op de communicatie van je lichaam. De kennis en oefeningen uit dit programma zijn voor het merendeel gebaseerd op het somatische werk van Dr. Peter Levine (Somatic Experiencing) en op de Polyvagal Theory van Dr. Stephen Porges. De opbouw van dit programma is bewezen effectief.
reignbow-beeldmerk-favicon

Structuur en aanmoediging

Kenmerk van een overlevingspatroon in je zenuwstelsel is dat je het leven ervaart als hollen of stilstaan in plaats van in flow. Met de aangeboden structuur van elke dag een beetje én de aanmoediging om nieuwsgierig en oprecht te luisteren naar jouw lichaam leer je jouw zenuwstelsel een nieuw patroon aan. 
reignbow-beeldmerk-favicon

Afgesloten community met persoonlijke coaching

Onderdeel van dit programma is een afgesloten veilige community waarin je jouw ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen. Je ontvangt persoonlijke coaching op jouw ervaringen en je kunt de ervaringen van anderen teruglezen. 
reignbow-beeldmerk-favicon

Direct beschikbaar, voor altijd toegang

Dit programma is direct te starten en volledig in je eigen tempo te volgen. Je ontvangt 24 dagen achter elkaar een e-mail en een filmpje, maar je houdt onbeperkt toegang tot het programma. Als je een keer een dag niet kunt, of het is teveel, dan pak je het later weer op. Zelfs al doe je maar 1 oefening en houd je die vol, dan bereik je al resultaat. 


"Ik sta nu meer stil bij mijn lichaam, bij wat ik voel en wat ik nodig heb. Na een hele drukke dag doe ik even een oefening in de auto om weer te ontspannen".

Linda


"Ik sta nu meer stil bij mijn lichaam, bij wat ik voel en wat ik nodig heb. Na een hele drukke dag doe ik even een oefening in de auto om weer te ontspannen".

Linda

Waarom dit programma de beste keuze is die je kunt maken

Er is tegenwoordig zóveel aanbod op het gebied van traumahealing. Zowel online als face-to-face. Maar heel veel van dat aanbod slaat de belangrijkste stap over: het reguleren voor je zenuwstelsel.


En zolang je deze essentiële vaardigheid niet hebt, heeft al dat andere aanbod weinig zin (opstellingen, EMDR, coachsessies, mindfulness-trainingen, etc.). Zolang je zenuwstelsel zich niet veilig voelt, kan er namelijk geen wezenlijke verandering optreden in je systeem. 

Tot dat moment heeft het ook geen enkele zin om urenlange healingsessies te doen, omdat je lichaam simpelweg niet in staat is om de healing in je leven te integreren.


Dit programma is zeldzaam, omdat het ontworpen is op wat jouw lichaam hierin nodig heeft. Niet overvoeren met inspiratie en input, maar elke dag gedoseerd een kleine stap. Niet starten met het opduikelen van oud zeer, maar je weer leren voelen in het hier en nu. Dit programma is daarmee gefundeerd op recent neurologisch inzicht wat maar door zeer weinigen wordt toegepast.

Als je al van alles geprobeerd hebt zonder blijvend effect, dan zit je hier eindelijk goed.

BONUS 1: Gronden voor empaths

Gronden is één van de oefeningen in de 24 dagen Healing Boost, maar voor gevoelige, empathische mensen is dit meestal een extra uitdaging. 

Daarom krijg je bij aanschaf ook de extra module Gronden voor empaths (ter waarde van € 47,-).

 • Je ontdekt waarom gronden zo moeilijk is als je gevoelig bent.
 • De 6 voordelen als je jezelf wel leert gronden.
 • Maar liefst 18 verschillende manieren om jezelf te gronden.
 • Een 10 minuten-meditatie om jezelf te gronden.
 • Een Qi Gong-routine om te gronden.

BONUS 2: Healing meditatie next level

Na afloop van de 24 dagen Healing Boost breng je jouw healing naar het volgende niveau met deze next-level healing meditatie van 30 minuten (ter waarde van € 27,-). Deze meditatie is geschikt voor het helen van fysieke, emotionele, mentale en zelfs spirituele verwondingen en bouwt voort op de vaardigheden van de 24 dagen Healing Boost. 

BONUS 3: Toegankelijke adem-meditatie

Deze ademhalingsmeditatie is voor jou als je een meditatie van 30 minuten te lang vindt en als het je in je eentje niet lukt om langer dan een paar minuten met je aandacht IN je lichaam te blijven. Met deze eenvoudige ademhalingstechniek kom je diep tot rust. 

Is de 24 dagen Healing Boost geschikt voor mij?

De ervaring van voorgaande deelnemers leert dat de 24 dagen Healing Boost voor veel mensen heel effectief is.

Als jij niet goed kunt voelen, mediteren of visualiseren, dan is dit geschikt voor jou. 

Als jij je onrustig, angstig, gestresst, overprikkeld en opgejaagd voelt, dan is dit geschikt voor jou. 

Als jij nauwelijks genoeg energie hebt om de dag door te komen, dan is dit geschikt voor jou. 

Als jij veel overweldigende ervaringen in je leven hebt meegemaakt, dan is dit programma geschikt voor jou, met twee punten om bij stil te staan. 


1) Je bent je ervan bewust dat de aangeboden oefeningen in dit programma mogelijk een fysieke, mentale en/of emotionele reactie opwekken die je niet zag aankomen. In de besloten community kan je hierover delen en ook schriftelijke feedback en coaching van ons ontvangen. 

2) Je bent zelf verantwoordelijk om op elk moment in te schatten of je de aangeboden oefeningen kan/wilt doen en of elke dag een beetje voor jou past.

Je houdt voor altijd toegang tot het materiaal, dus doe er zo lang over als voor jou goed voelt.


Alhoewel de oefeningen afgeleid zijn van somatische therapie (oa het werk van Dr. Peter Levine en Dr. Stephen Porges - Polyvagal Theory), is dit programma bedoeld als cursus en daarmee geen vervanging voor therapie.

Waarde 375 EUR
Actietarief: 149 EUR

24 dagen Healing Boost

Hervind rust, ontspanning en plezier in het leven door jouw zenuwstelsel liefdevol uit een overlevingspatroon te helpen. 


Dit is wat je krijgt:

 • Elke dag een videoles voor het herstellen van jouw overlevingspatroon (twv 197 EUR)
 • Community voor reflectie, vragen én coaching (twv 97 EUR)
 • BONUS #1: Extra module Gronden voor empaths (twv 47 EUR)
 • BONUS #2: Healing meditatie (30 minuten) next level (twv 27 EUR)
 • BONUS #3: Ademhaling-meditatie (10 minuten healing space) (twv 7 EUR)

De transformatie die anderen doormaakten

     

24 dagen Healing Boost FAQ

Hoe lang heb ik toegang tot dit programma?

Je houdt voor altijd toegang tot dit programma en de community. Dit geeft je de ruimte om regelmatig terug te keren naar een oefening of zelfs om het hele programma nogmaals te doorlopen. Ervaring leert dat sommigen het programma af en toe herhalen omdat dit een structuur geeft als het 'oude' overlevingspatroon toch weer even de overhand heeft genomen.

“Mooi programma, maar het komt nu eigenlijk niet zo goed uit.”

De kern van het programma bestaat uit één korte video per dag met daarin een praktische en concrete oefening. Tijdens het kijken van de video kun je de oefening gelijk meedoen. Je ervaart daardoor direct het effect op je autonome zenuwstelsel. En meestal schakel je nog ín diezelfde oefening naar een staat van ontspanning en rust. Elke dag 5 à 10 minuten, op elk moment van de dag te doen. Zoveel is dat toch niet?
Als je echt liever op een andere datum wilt beginnen, stuur me dan een mailtje (na aankoop) met de datum waarop je wilt beginnen met Dag 1.

Ik heb fysieke beperkingen, kan ik deze oefeningen dan wel doen?

Ja 100%. Hoewel de oefeningen met je zenuwstelsel werken, zijn het geen 'fysieke' oefeningen zoals met gym, sport, yoga en zelfs niet zoals de morning set-up. Het zijn eenvoudige oefeningen die je (meestal) niet krijgt in het reguliere circuit, maar die je gemakkelijk en veilig thuis kunt doen.

"Dat zou ik toch eigenlijk niet nodig moeten hebben?! Hoezo kan ik dat niet op eigen kracht?”

Het is heel nobel om het allemaal uit jezelf te willen halen. Maar waarom zou je dat doen? Als je een (steile) trap oploopt, maak jij toch ook gewoon gebruik van de trapleuning? Soms is er nu eenmaal een zetje nodig om jezelf een ander patroon aan te leren. Na 24 dagen is dat gelukt en kun je zelf weer verder, écht.

“Ik heb al eens eerder geïnvesteerd in een cursus, maar die heb ik toen niet afgemaakt, waarom zou dat nu anders zijn?”

Wat ik terugkrijg van eerdere deelnemers, is dat zij verrast zijn dat de oefeningen zo eenvoudig zijn om te doen. Daardoor ontstaat een opwaartse spiraal: na de eerste oefeningen, ben je blij te merken dat je het tot nu toe moeiteloos hebt volgehouden. Dat motiveert om door te gaan. En al snel merk je dat er positieve veranderingen optreden en wil je hier meer van.

“Dat geld kan ik beter gebruiken om … van te doen.”

Misschien. Ik kan niet in jouw portemonnee kijken. Het enige dat ik weet is dat het volgen van dit programma een dikke investering is in jezelf. De belangrijkste vraag is: 'Vind jij jezelf dit waard?'.

Is er een mogelijkheid voor live contact?

Via de community kun je jouw ervaringen delen en vragen stellen. Het contact is daarmee niet live, maar wel persoonlijk en vaak ook diepgaand (als je daar behoefte aan hebt).