Terug naar je authentieke zelf betekent: weer heel worden

Hoe open is jouw hart eigenlijk?

Of werk je keihard aan de voor jou verkeerde dingen?

Herken jij een of meer van onderstaande symptomen bij jezelf?

  • je houdt graag controle, je ervaart vaak angst of je piekert veel
  • je bent streng voor jezelf, je hebt vaak kritiek op anderen
  • je cijfert jezelf vaak weg voor een ander
  • je doet je sterk en onafhankelijk voor, je vindt het moeilijk om om hulp te vragen of hulp te accepteren
  • je koestert wrok, bent diep van binnen verbitterd over het leven, je reageert onbedoeld passief agressief
  • je gelooft niet (meer) in liefde of je ervaart vaak moeizame relaties
  • je hebt fysiek last in je borstkas (steken, kloppingen, krampen) of je ervaart ademhalingsproblemen


Dit zijn allemaal symptomen die wijzen op een (te) gesloten hart. Je leest dit nu, dus werkt je hart goed genoeg om de fysieke functie van rondpompen van bloed te vervullen. De term 'open of gesloten hart' gaat vooral over de mate van liefdevolle energie die in, door en uit je hart stroomt. Als je een paar of zelfs veel van de genoemde symptomen herkent, dan stroomt er te weinig liefde om emotioneel en spiritueel gezond te zijn. 

Het goede nieuws is dat je je hart opnieuw kunt leren openen. Met enkele specifieke oefeningen, een beetje kennis en liefdevolle aandacht voor jezelf en jouw hart, kun je jouw gevoel van welzijn, overvloed, vreugde, zingeving en ook je gezondheid flink verhogen. Maak nu kennis met de Hartopener-kit. 

Als jij je hart (weer) opent, leef je met passie, vreugde en zingeving

Ervaringsdeskundige

Mijn naam is Jessica en ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van een gesloten hart.


Als voormalig topsporter had ik mijn gevoel volledig verdrongen. Op weg naar de top was er in mijn ogen geen ruimte voor fysieke pijntjes en emoties. Er moest immers getraind worden, pijn of geen pijn, zin of geen zin. Op pure wilskracht ging ik altijd maar door...


Er was niet echt iets mis in mijn leven, behalve dat ik jarenlang geen antwoord kon geven op de vraag waar ik écht blij van zou worden... Ik was een machine geworden: uiterst efficiënt in alles wat ik deed. Maar werkte ik daarmee ook aan de goede dingen? Uiteindelijk bleek van niet, maar dat ontdekte ik pas toen ik weer ruimte maakte voor mijn gevoelens en emoties. Stukje bij beetje ontdooide mijn hart.


Inmiddels is het mij gelukt om balans te brengen tussen verstand en gevoel en élke dag met passie, plezier, tevredenheid en zingeving te leven. Dat vraagt dagelijks liefdevolle aandacht en bewustzijn. Ik gebruik daarvoor dan ook mijn eigen oefeningen en meditaties, die in de Hartopener-kit zijn verwerkt. 


Ik heb voor jou alle lessen, technieken, oefeningen en relevante kennis verzameld. Jij hoeft dus geen omwegen of doodlopende paden in te slaan, want dat heb ik al voor je gedaan. Ik deel alleen wat daadwerkelijk werkt. 

Dat scheelt je een hoop tijd, geld en frustratie.

null

Wat zit er in die Hartopener-kit?

Oefeningen 'op de groei'...

De Hartopener-kit bevat oefeningen voor drie fasen van werken met je hart: openen, helen en daarna versterken. Afhankelijk van hoe gesloten jouw hart is en hoe makkelijk je hart weer opent, heb je met deze kit de beschikking over een mini-groeipad. Begin dus met openen en kijk waar dat je naartoe leidt.

Ontvang de meest krachtige oefening die ik ben tegengekomen

De hartopener-kit bevat de meest krachtige oefening die ik ben tegengekomen. Deze oefening is niet moeilijk, fijn om te doen en helpt je hart openen. Maar het mooiste is dat je door deze oefening een magneet wordt voor alles waar jij blij van wordt!

De waarde die alleen al déze oefening je gaat opleveren in jouw leven, is onbetaalbaar.

Leer anders omgaan met moeilijke levensgebeurtenissen

We kennen allemaal wel situaties, groot of klein, die we lastig, frustrerend, verdrietig, moeilijk vinden. Je krijgt toegang tot twee meditaties die je hiermee helpen omgaan: een teaching/mantra en een geleide meditatie om te helpen accepteren en voelen.

Deze meditaties zijn gebaseerd op de bewezen werking van Acceptance and Commitment-therapy (ACT) en Mindfulness-Based-Cognitive-therapy (MBCT). De combinatie van beide therapieën helpt bij het verlichten van depressie, angststoornissen, obsessief compulsief gedrag en verslavingen.

Ook als je geen therapie nodig hebt, helpen deze twee meditaties je aan zowel de kennis als de vaardigheid om met moeilijke levensgebeurtenissen om te gaan. Grote kans dat dit anders is dan je zou verwachten!

De waarde van deze twee meditaties staat gelijk aan enkele therapiesessies met een psycholoog à € 125,- per uur. Wat het je oplevert is echter onbetaalbaar: je laat stress gemakkelijk(er) los en staat blijmoedig (= opgewekt en zonder tegenzin) in het leven. 

Je hoeft niet op retreat terwijl je wél dezelfde effecten bereikt

Voor 'gevorderden' ontvang je een korte en een lange versie van de Metta meditatie. Metta is één van de vier hartkwaliteiten van het Boeddhisme en staat voor liefdevolle vriendelijkheid voor alle wezens. Hoe goed je dit kunt, meet je af aan de hoeveelheid liefdevolle vriendelijkheid die je kunt voelen. Voor jezelf en met name voor de mensen met wie je een lastige relatie ervaart ;-).

Er zijn speciale retraites om Metta te ontwikkelen en dat kost je een paar honderd euro en een kostbaar weekend of week die je niet anders kunt gebruiken.  

Met de hartopener-kit kun je ook dagelijks de 5 minuten Metta-meditatie voor jezelf doen en af en toe de langere versie van ruim 20 minuten. Je bereikt hetzelfde effect met elke dag een beetje

Al vanaf 5 minuten per dag...

Je krijgt oefeningen en meditaties van verschillende lengtes: de kortste duurt slechts 5 minuten. Dus gebrek aan tijd is geen geldig excuus ;-)
"Ik vind de boodschappen echt geweldig. Ze komen bij mij krachtig binnen." 

Renée

Wat kost dat?

Als je deze combinatie van oefeningen en meditaties elders wilt verzamelen (bij een psycholoog, een retraite of een cursus), dan ben je al snel € 1.000,- of meer kwijt. Ik vind echter dat overvloed, vreugde, zingeving en gezondheid voor iedereen beschikbaar moet zijn en dus bied ik deze Hartopener-kit aan voor slechts € 47,-.

Dat is een fractie van wat het waard is en zeker van wat het je aan waarde in je leven oplevert als je deze oefeningen gaat doen. 

Terug naar je authentieke zelf betekent: weer heel worden
€ 1000,-
€ 47,-

Hartopener-kit

Leer je hart weer openen en laat je gevoel spreken. Dan hoor je andere dingen dan als je je verstand alles laat bepalen ;-)

100% garantie

Ik ben 100% overtuigd van de waarde van de oefeningen omdat ik ze allemaal zelf ervaren heb. Maar mocht jij om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan mag je tot 30 dagen na aanschaf van de Hartopener-kit je geld terugvragen. En dan krijg je dat gewoon terug, zonder gedoe!


Jij loopt dus geen enkel financieel risico door je aanschaf. En je hebt een maand de tijd om de waarde ervan zelf te ervaren. 


Zelfs als je onverhoopt in die maand helemaal niets hebt gedaan met het materiaal, ook dan krijg je gewoon je geld terug als je dat vraagt.

Al hoop ik van harte voor jou dat jij niet met die vorm van zelfsabotage te maken hebt ;-)