Met deze geavanceerde coaching maak jij van jezelf een topteam

Maak van jezelf een topteam

Geavanceerde coaching voor diepe heling, groei en transformatie

Met deze geavanceerde coaching maak jij van jezelf een topteam

Maak van jezelf een topteam

Geavanceerde coaching voor diepe heling, groei en transformatie

Je snapt niet waarom je het niet gewoon doet...

Iedereen kent dit: je wéét wat goed voor je is. Je neemt je ook telkens voor om dat nu écht te gaan doen.


💜 Je wilt je ‘baan voor geld’ opzeggen en gaan doen waar je blij van wordt…

💜 Een relatie beëindigen die slecht voor je is… 

💜 Stoppen met altijd de behoeften van anderen vóór die van jezelf laten gaan.… 

💜 Eindelijk blijvend goed voor jezelf zorgen, hoe dat er voor jou ook uitziet...

💜 Stoppen met voldoen aan allerlei plaatjes die anderen voor jouw leven hebben, zodat je je vrij voelt om authentieke keuzes te maken die bij jou passen. 


Je hebt al van alles geprobeerd, maar tot nu toe werkt niets echt blijvend.

Een programma, coaching of retraite geven steeds wel effect, maar na drie dagen ebt die ‘goede vibe’ weer weg.


Af en toe denk je zelfs dat je het beter kunt opgeven, omdat het je toch niet gaat lukken 😢.

Dit is er werkelijk aan de hand

❌ STOP.


Dit is niet jouw schuld. Je bent niet slap of zwak omdat het niet lukt je patronen te doorbreken.


Er is ook niets mis met je motivatie, wilskracht of doorzettingsvermogen.


En nee, dit ligt ook niet aan je externe omstandigheden. Want zelfs als die opeens veranderen, dan is je huidige patroon nog steeds hetzelfde 🤯.


 • Wat je ervaart, is er een innerlijke strijd tussen verschillende delen in jou. Je zit niet Zelf aan het stuur.
 • Alle kritiek, oordeel, strengheid naar jezelf, of juist teleurstelling, verdriet en machteloosheid maken het nog erger. 
 • Wat helpt is een radicale bewustzijnsshift naar Zelf, zodat jouw interne familie voortaan harmonieus met elkaar samenwerkt in plaats van elkaar de tent uit vecht, saboteert of boycot. 


Doe mee aan een uniek coachtraject: Maak van jezelf een topteam (en vind de perfecte oplossing en aanpak voor jouw taaie issue). 

Geen innerlijke strijd meer

Het is een mythe om te denken dat je met een innerlijk topteam nooit meer de angsten zult ervaren, waardoor je nu steeds niet in actie komt. Of dat jouw leven dan alleen nog 'Love and Light' is. (Sterker nog: dat zou het leven toch ook verdomd saai maken?)


Een innerlijk topteam betekent dat jij Zelf als gezinshoofd de leiding hebt geaccepteerd over jouw innerlijke familie.

Het resultaat van jouw Zelf-leiderschap is genuanceerd, persoonlijk en geraffineerd, en leidt tot oplossingen en ideeën zoals alleen Jij Zelf die kan verzinnen. 


Je kunt tegelijkertijd angst voelen én geen zin hebben om iets te doen én toch moeiteloos in actie komen op een manier die veilig voelt voor jouw hele innerlijke team 🎉. Gebalanceerd, moeiteloos en kloppend. 


Klinkt als onmogelijk? Nee, dit gebeurt vanzelf als jij stopt met je innerlijke strijd en start met het smeden van jouw team. 

Mijn wens voor jou is een innerlijk topteam 💗

Na jarenlang succesvol in de buitenwereld geweest te zijn, voelde ik me nog steeds niet vervuld, vreugdevol of in harmonie met mezelf. Ik gaf altijd automatisch voorrang aan de behoeften van iedereen in mijn omgeving. Dat gaf wel kortstondige voldoening, maar het voedde mij niet. 

Toen ik me realiseerde dat ik niet perse het pad van anderen hoefde te volgen en dat ik zelf de verantwoordelijkheid over mijn eigen leven had, wist ik eigenlijk niet meer wat IK ZELF dan wilde.

Hier bleek uiteraard geen kant-en-klare cursus of snelle oplossing voor. 

Het meest gehoorde advies was: 'De weg naar binnen afleggen'.

Ja, dat wil ik wel, maar hoe dan? 

Ik kon niet lang stilzitten en mediteren (te onrustig).

Ik kon niet meer voelen.

Ik kwam niet voorbij mijn rationele brein (zodra iets te zweverig in mijn oren klonk). 

Lastige situatie 😅.

Dus deed ik waar ik altijd al goed in ben geweest: complexe patronen leren doorzien, en veranderen. Dit keer niet in de buitenwereld, maar in mijn eigen binnenwereld.

Het smeden van een team van mijn innerlijke delen, is hierin van onschatbare waarde gebleken. Naast het actief veilig maken in mijn zenuwstelsel, was UNBLENDEN met mijn innerlijke beschermers en het omarmen van mijn verstotenen de tweede grote doorbraak om vanuit Zelf mijn leven te leiden.  

Dit is ook mijn wens voor jou!

Ik weet dat bewustzijnsontwikkeling een proces is dat je hele leven duurt. Toch sta ik telkens weer versteld van de versnelling die ik zie bij mensen. Vooral als ze zich tijdens een korte periode focussen door aan een programma zoals dit mee te doen.

Wil jij dat samen met mij ervaren?

Dit is een unieke kans om voor de prijs van een korte cursus 2 maanden high end gecoacht te worden tijdens jouw 'reis naar binnen', op een veilige en laagdrempelige manier 💗.

Meet your inner parts!

De managers

 • Maak kennis met jouw dagelijkse managers.
 • Ontdek 7 soorten critici.
 • Verander jouw loyale beschermers, die je nu niet graag 'los' laten in een topteam van adviseurs die vóór jou werken in plaats van áán jou.  

De brandblussers

 • Ontdek 6 copingstrategieën hoe brandblussers jou afhouden van wat je het liefst zou willen.
 • Ervaar hoe jij liefdevol toestemming kan geven aan je brandblussers om even pauze te nemen.

De verstotenen

 • Ontdek jouw 'black box van auw' en vind jouw grootste schatten én levensenergie terug! 
 • Win het vertrouwen van jouw beschermers en ontdek jouw heelheid.

Zelf aan het stuur

Omdat je in dit traject leert hoe je je kunt verbinden met al jouw managers, brandblussers en verstotenen, geef je hen stap voor stap het vertrouwen in jouw Zelf terug om de leiding over jouw systeem te voeren.

Hoe je dat merkt?

Je hervindt je natuurlijk aangeboren kwaliteiten zoals nieuwsgierigheid, compassie, kalmte, vertrouwen, moed, helderheid, creativiteit en verbinding. 

Klinkt fijn hè. Dit is ook echt voor jou weggelegd als jij hiernaar verlangt.

In dit traject kom je er sneller dan je nu denkt. 


"Ik ben zoveel wijzer en krachtiger nu met deze vaardigheden. Dit is een soort fundering voor de rest van mijn leven, waar ik anders jaren over had gedaan."

Nicoline


"Ik ben zoveel wijzer en krachtiger nu met deze vaardigheden. Dit is een soort fundering voor de rest van mijn leven, waar ik anders jaren over had gedaan."

Nicoline

Uniek coachtraject

Het werken met delen is onderdeel van ons volledige RESET-programma van 9 maanden (€ 6.000), maar is ook uiterst effectief gebleken om in een korte tijd een versnelde boost te geven aan Zelf-inzicht en gedragsverandering. 


Dit is geen cursus waar je vooral een hoop nieuwe kennis opdoet, maar vervolgens achterblijft met de vraag hoe je dit op jouw 'taaie issue' moet toepassen. 

Dit traject is ontworpen om de delen in jou op een veilige manier te leren kennen. Gefaseerd dus en met veel liefde, veiligheid en compassie.


Door geleide trage vragen voor jouw leven blijft dit niet slechts een leuke theorie, maar ontdek je in de praktijk van alledag hoe dit bij JOU werkt. 


En je krijgt mijn persoonlijke begeleiding en gerichte healing op die plekken in jou waar jij er nu het meeste profijt van hebt. Ik kijk en voel met je mee in maar liefst drie keer een 1-op-1 sessie van 60 minuten én via coaching via onze online besloten community. 

€ 1.347,--

Slechts 499,-

Coachtraject: Maak van jezelf een topteam

Maak kennis met managers, brandblussers en verstotenen in jou en neem Zelf leiderschap over jouw leven. Geen innerlijke strijd meer, maar genuanceerde en creatieve oplossingen voor jouw 'taaie issue' die alleen jij Zelf kunt bedenken met ondersteuning van jouw innerlijke topteam. 


 • 3 coachsessies 1-op-1 (twv € 450,-)
 • 3 on demand workshops van 75-90 minuten (twv € 650,-)
 • besloten community met dagelijkse online coaching (twv € 150,-)
 • 2 maanden toegang tot de online module Maak van jezelf een topteam (twv € 97)


Dit is jouw kans om voor de prijs van een korte cursus 2 maanden high end gecoacht te worden tijdens jouw 'reis naar binnen', op een veilige en laagdrempelige manier 💗. 

Veelgestelde vragen

Topteam FAQ

Waarom noem je dit 'advanced coaching'?

Veel coaches werken vanuit een soort stappenplan van A naar B, maar de weg naar binnen is geen rechte weg. In mijn coaching stem ik me daarom af op jouw energie. Ik zie Jou en alle versies van jou zodat ik je kan teruggeven wat ik waarneem en je kan geven wat op dat moment het meest helpt in jouw bewustzijnsontwikkeling. Ik doe dat vanuit een brede basis van energetisch werk, lichaamswerk, psychologie, traumaheling, de schaduwen in je onderbewustzijn, veranderkunde en vanuit het beeld dat je KRACHTIG, HEEL EN COMPLEET bent!

Hoe kan diepe heling en transformatie plaatsvinden in 2 maanden?

De grootste shifts treden op na een doorbraak. Ik heb vaak mogen zien én ervaren dat er dan in korte tijd ineens heel veel mogelijk is. De belangrijkste voorwaarde voor een doorbraak zit in het vergroten van bewustzijn op wat er in je onderbewustzijn speelt én jezelf toestaan om dat volledig te voelen. Ik begeleid je in dit traject op een veilige manier naar dat wat er in jou leeft, zodat ook jij een doorbraak krijgt in dat hardnekkige patroon wat jou steeds belemmert.

Wat gaan we precies doen in de workshops?

In de workshops krijg je meer 'theoretisch kader' zodat je de innerlijke delen in jou kunt gaan herkennen. Ook doen we visualisaties (geleide meditaties) en oefeningen (zoals tekenen, journalen en oefeningen gericht op veiligheid in je zenuwstelsel). Er is ruimte om je ervaringen te delen en vragen te stellen. Dat is niet alleen helend voor die delen in jou die het spannend vinden om in groepsverband kwetsbaar te zijn, maar ook interessant en leerzaam om van anderen te horen wat er gebeurt.

Maar belangrijker dan wat we gaan dóén, is het veld dat we in dit traject creëren. Dit geeft de veiligheid, toestemming, uitnodiging en aansporing aan jouw delen om uiteindelijk een hecht topteam te vormen. Ze willen namelijk al zó lang niets liever dan dat!

Wat gebeurt er als ik een workshop niet live (online) kan volgen?

Het leukste en meest waardevolle is uiteraard om er live (online) bij te zijn. Maar als dat niet lukt, is het ook mogelijk om de workshop terug te kijken op een tijdstip dat jou uitkomt. Je krijgt de download-links van de workshops zodat je hier ook na het coachtraject toegang toe houdt.

Kom ik in beeld bij de workshops?

We doen de workshops via Zoom-software. Ik vraag je om je camera erbij aan te zetten, omdat dit in hoge mate bijdraagt aan een gevoel van veiligheid in de groep.
Deze workshops worden alleen opgenomen voor de deelnemers om later nog eens terug te kijken. Ik neem dit niet op voor bijvoorbeeld verkoop op een later moment.

Kan ik ook meedoen als ik NIET eerdere cursussen (zoals de 24 dagen Healing Boost) heb gedaan?

Ja, dat kan. Ik houd in al mijn sessies altijd rekening met het creëren van een gevoel van veiligheid in je zenuwstelsel.
Houd er rekening mee dat het werken met innerlijke delen reacties kan oproepen in je zenuwstelsel (zoals verdriet, woede, een gevoel van verdoving). Als je het moeilijk vindt om te voelen, raad ik je aan om óók de 24 dagen Healing Boost te doen.

Wordt dit emotioneel zwaar?

Het is mogelijk dat je zicht krijgt op oude herinneringen, verhalen, overtuigingen die verdrietige of pijnlijke emoties oproepen. Als dat gebeurt, is dat omdat je er klaar voor bent om deze 'verstotenen' weer in je bewustzijn te verwelkomen. Dit is onderdeel van het helingsproces.
Je ontvangt van mij alle begeleiding om dit op een veilige manier te doorvoelen, als het gebeurt.
Over het algemeen zullen je beschermers niet zo gemakkelijk 'aan de kant' gaan, dus dit gebeurt niet zomaar, maar alleen als je systeem er klaar voor is.

Hoeveel persoonlijke aandacht is er? Hoe groot is de groep?

Er is ruimte voor maximaal 15 personen in dit coachtraject. Dat betekent dat de groep intiem zal zijn. Mijn persoonlijke aandacht bestaat uit 2x een individueel coachgesprek van 60 minuten. Daarnaast ontvang je schriftelijke feedback en coaching in onze online omgeving als je daarin je ervaringen deelt.
Energetisch lift je mee op de energie van de hele RESET-community die ik draag.
Dat betekent dat het energetische bewustzijnsveld nog vele malen sterker is, dan slechts 1-op-1.

Ik heb al zoveel cursussen gekocht en ben die niet begonnen of heb die niet afgemaakt. Waarom zou dit wél lukken?

Dit is niet zomaar een online cursus maar een coachtraject met veel interactie en energetische uitwisseling. Als je beslist om mee te doen heb je 'skin in the game'., net als ik om jouw transformatie te versnellen. Het feit dat je dit leest is een nudge, een boodschap en geen toeval.
Voel maar eens in bij jouw delen die zich met dit bezwaar aan jou kenbaar maken. Dank ze voor hun bezorgdheid en advies. Als je geluisterd hebt naar wat zij zeggen, laat Zelf dan beslissen. Alleen jij Zelf weet wat juist is voor jou op dit moment 💗.

Dit is toch nog best wat geld voor een cursus?

Als dit slechts een cursus zou zijn, dan is het inderdaad niet voor een pakje boter.
Mijn intentie met dit coachtraject is echter geen cursus maar het versnellen van transformatie. Zodat je niet langer leeft vanuit de gewonde kind-delen in jezelf maar jouw ware Zelf volledig gaat belichamen. De wereld heeft meer mensen zoals jij nodig, die vastberaden op weg zijn naar hun authentieke Zelf 💗.
Vandaar dat ik dit traject aanbied voor de prijs van een cursus. De waarde is vele malen hoger.

Wat verwacht je van mij als ik besluit mee te doen?

Ik verwacht van jou een interne motivatie om 'iets' in jouw leven te veranderen, wat maar steeds niet lukt. Het is niet erg als je hier niet exact woorden aan kunt geven, want daar gaan we in de workshops nog mee aan de slag. Als je vooral 'nieuwsgierig' bent, dan is deze pilot niet geschikt voor jou.
Ik verwacht dat je ongeveer 60 minuten tijd in een week voor jezelf kunt vrijmaken om hiermee bezig te zijn via actieve participatie (workshops, reflecteren, journalen, meditatie, gesprekken).
Aan het eind besteed ik graag ook tijd aan een evaluatie, zodat ik van jouw ervaringen kan leren.

Wanneer is dit voor mij geschikt?

Dit is geschikt voor jou als je weet dat het belangrijk is om 'schaduwwerk' te doen of je onbewuste overtuigingen onder de loep te nemen, maar dat je daar nog niet ver in gekomen bent.
OF: je hebt juist al wel veel zicht op allerlei overtuigingen en angsten, maar het lukt je niet om uit die innerlijke strijd van strengheid/kritiek/oordeel en teleurstelling/machteloosheid te komen.
OF: je hebt een diep verlangen om meer vanuit Zelf te leven en dat lukt je steeds niet, ondanks ongelooflijk veel investeren in jezelf.

Hoe gaat het in zijn werk als ik me aanmeld?

Leuk dat je het overweegt! Als je je aanmeldt, kom je op een betaalpagina. Na betaling, ontvang je een bevestigingsmail met een vragenlijst. Zodra je deze ingevuld naar mij toestuurt, plannen we een gesprek met de vragenlijst als uitgangspunt. Mocht een van ons op basis van ons gesprek tot de conclusie komen dat wij toch geen goede match zijn voor dit traject, dan stoppen we en krijg jij jouw geld terug.
De eerste gezamenlijke workshop is al op 12 oktober, dus de laatste termijn voor aanmelding is maandag 9 oktober 18.00 uur zodat we vooraf nog een 1-op-1 sessie kunnen hebben.

Het komt mij nu niet zo goed uit. Kan ik later meedoen?

Ook ik ontwikkel steeds door dus de kans is klein dat ik exact 2x hetzelfde aanbied, noch in vorm, noch in prijs. Voel dus maar in bij al jouw delen die nu bezwaar maken. Luister oprecht en met vriendelijke nieuwsgierigheid naar ze. Maak dan vanuit je Zelf een keuze die op dit moment goed voelt voor jouw hele systeem. Het universum maakt geen fouten, dus vertrouw er maar op dat het precies zo gebeurt zoals de bedoeling is.

Is er een garantie op resultaat? Heb ik straks daadwerkelijk een innerlijk topteam gebouwd?

Of jij al volledig een innerlijk topteam hebt gecreëerd aan het eind van twee maanden, kan ik niet garanderen.
Wat ik wel kan beloven is dat jij kennis hebt gemaakt met jouw belangrijkste managers, brandblussers en verstotenen en dat jij de tools, technieken en vaardigheden hebt om het vertrouwen van deze 'verwaarloosde kindjes' in jou terug te winnen.

Het is vervolgens aan alle delen in jou om Jou het vertrouwen en leiderschap over jezelf te gunnen. Dat kost tijd en duurt mogelijk langer dan twee maanden. Daar is het RESET-programma een passend vervolg voor.

Wat is het verschil tussen dit traject en het RESET-programma?

Dit traject focust zich vooral op het leren kennen van de innerlijke delen in jezelf. Dit is een belangrijke pijler voor Zelf-leiderschap. Als gevolg hiervan kunnen oude pijnen en verhalen opkomen, waarbij je de ondersteuning krijgt om dit op een veilige en transformerende manier te doorvoelen.
Het RESET-programma focust zich op het volledig en blijvend resetten van al jouw energiepatronen (fysiek, emotioneel, mentaal) naar de hoogste frequentie van Zelf, jouw ziel.
In dit 9 maanden-coachprogramma verhoog je de veiligheid in je fysieke lichaam om jouw ziel helemaal te belichamen én daarmee maximaal van het leven in een lichaam te genieten. Je opent en ontwikkelt jouw unieke intuïtieve gaven en gevoeligheid en je leert nieuwe verhalen voor jouw wereld creëeren vanuit jouw pure essentie.
Dit is voor mensen die klaar zijn voor een deep dive in zichzelf om antwoord te krijgen op de grote levensvragen: 'wie ben ik', 'wat wil ik' en 'wat kom ik hier doen', vanuit een diep innerlijk verlangen om bij te dragen aan een liefdevollere, vrediger en rechtvaardiger wereld.

Is er een financiële garantie? (Kan ik mijn geld nog terugkrijgen?)

Ja, maar alleen als na ons eerste gesprek blijkt dat er naar jouw of naar mijn gevoel geen goede match is voor dit traject.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Neem contact met me op via jessica@reignbow.nl, dan kom ik snel bij je terug.