Gratis tools

Terug naar je authentieke zelf

Gratis tools

Terug naar je authentieke zelf


Sta even stil, adem diep in en luister. Je authentieke zelf spreekt al tot je.
En met deze gratis tools in handen, kun je haar gelijk horen - helder en krachtig, leidend naar een leven dat authentiek en vervuld is.

3x per week live Energy Healing

Ontdek de kracht van onze Morning Set-Ups, een gratis onderdeel van het 💜 Healing aanbod van ReignBow. Jessica leidt live drie keer per week een Morning Set-Up, ontworpen om je te verbinden met jezelf en je (energie)lichaam gezond te houden. 

Checklist patronen zenuwstelsel

Ben je al een tijd bezig met heling, maar merk je dat de resultaten niet langdurig zijn?

Diepe heling begint wanneer je zenuwstelsel ontspant en zich opent voor groei en transformatie. Als je zenuwstelsel vastzit in een van de drie overlevingspatronen, is echte heling en verandering niet mogelijk. Je zenuwstelsel is letterlijk niet in de staat om dit te dragen.

Gelukkig kun je hier zelf eenvoudig iets aan doen door je zenuwstelsel te reguleren.

Ontdek welk patroon jouw zenuwstelsel heeft en ontvang gratis tips en oefeningen om zelf je zenuwstelsel te leren reguleren - en ontdek ook wat je vooral NIET moet doen.

Mediteer met ons

Vaak kun je je innerlijke stem niet horen omdat je te veel aan het denken bent. Ongemerkt, geeft dat veel stress en angst. Het zijn gedachten geworden die maar door blijven gaan.

De stap om van denken naar voelen te komen, herstelt je verbinding met gevoelens van liefde, al het leven op aarde en de aarde zelf. Via deze begeleide meditatie zul je direct ervaren hoe dat is.