1-op-1 RESET-sessie

Facilitering van jouw helende innerlijke transformatie


Een RESET-sessie helpt je doorzien, doorvoelen en doorleven wat zich in jou afspeelt, zodat jouw 'lood' kan transformeren in goud.

Wat houdt een RESET-sessie in?

In een RESET-sessie help ik je door diepe innerlijke processen gaan, waarbij jouw energie leidend is. We werken tijdens de sessie samen met jouw lichaam en zenuwstelsel (somatisch werk), je gedachten en emoties en met andere energieën in jouw energieveld. 

Het ongeheelde wil namelijk geheeld worden, het onbewuste wil bewust worden en het Hogere Zelf wil zich met het lagere zelf verbinden. In een RESET-sessie maken we dit mogelijk. 

Door fysiek, mentaal en emotioneel nieuwsgierig aanwezig te zijn in jezelf, komt vastgezette energie in beweging waardoor een opening ontstaat.. Vanuit deze nieuwe ruimte in jou creëer je de diepgaande helende transformatie die je verlangt.

Ik zorg voor een veilige bedding, een compassievolle begeleiding voor ALLE delen in jou en de spiegel om je te helpen zien, voelen en waarnemen wat voor jou klopt. 


"Ik dacht dat we cognitief en analytisch te werk zouden gaan, maar dit is eigenlijk precies het tegenovergestelde. Dit voelt als de werkelijke heling, echt heel mooi."

Gertrude


"Ik dacht dat we cognitief en analytisch te werk zouden gaan, maar dit is eigenlijk precies het tegenovergestelde. Dit voelt als de werkelijke heling, echt heel mooi."

Gertrude

Hoe werkt dit praktisch?

Een RESET-sessie duurt 60 minuten en spreken we af op een tijdstip dat ons beiden schikt. Vul onderstaand formulier in om een afspraak aan te vragen. Je ontvangt van mij voor de sessie een Zoom-link zodat we elkaar online kunnen zien. Desgewenst neem ik de sessie op, zodat je de opname kunt terugkijken. Je investering bedraagt € 125,- voor een losse sessie. Je betaalt dit na afloop via iDeal.


We gaan zo diep als jij aankunt. Als je het moeilijk vindt om te voelen (dat wil zeggen om emoties en lichaamssensaties in jezelf te herkennen), dan is een RESET-sessie niet de beste plaats om te beginnen. In dat geval raad ik je aan om te starten met de 24 Dagen Healing Boost

Vraag jouw RESET-sessie aan