Benieuwd wat jij jezelf te zeggen hebt?

Krijg heldere informatie van jouw Hogere Zelf in een energie reading

reading-wezenlijke-informatie

Wezenlijke informatie

De informatie komt van jouw wezenlijke kern en niet van je ego

reading-wezenlijke-groei-potentie

Focus op potentie

Je krijgt inzicht in waar jouw groei, jouw potentie ligt

reading-heldere-informatie-oordeelloos

Helder en zuiver

Krijg heldere informatie zonder sluiers en zonder oordeel

Wat wil jij aan jouw Hogere Zelf vragen?

Een reading is een lezing van jouw energieveld. Jouw energieveld bestaat uit energetische informatie vanuit je lichaam (waaronder je chakra's) en energetische informatie van onder andere je ideeën, je emoties, je overtuigingen, je persoonlijkheid, je vorige levens en je potentie. In dit veld zit alle informatie over hoe je nu in het leven staat, wat je hebt bereikt, wat je huidige blokkades en patronen zijn en wat je potentie voor ontwikkeling is.

Stel je voor dat je toegang tot deze informatie had. Wat zou je dan aan jezelf willen vragen? 


In principe kan iedereen zelf contact maken met dit veld en de informatie daaruit ophalen (bijvoorbeeld via je intuïtie, meditatie, kaartlegging of gebed). Maar de gedachten van ons ego staan vaak in de weg om de informatie zuiver waar te nemen. Dit uit zich meestal in een twijfel over de juistheid van de informatie, zeker als de boodschap ongemakkelijk is, of anders dan we hopen.

Of je hoort veel verschillende interne geluiden, maar welke stem staat dan voor wat? (Rationeel verstand? Intuïtie of angst? Hogere Zelf?).

En nog belangrijk: welke stem gebruik je dan als kompas voor je handelen?


Een reading door een gecertificeerd reader kan hierbij helpen. Deze is getraind om zonder oordeel waar te nemen wat zich op dit moment in jouw energieveld afspeelt. De reader stemt daarbij af op jouw Hogere Zelf en vertaalt de indrukken en informatie van dit wezenlijke niveau naar persoonsniveau. Jij krijgt hierdoor de informatie gespiegeld die jouw Hogere Zelf je probeert te geven. Dus heb jij twijfel of je op de goede weg bent of ben jij benieuwd naar wat jij jezelf te zeggen hebt? Boek dan nu een reading.

Jessica is in 2018 afgestudeerd als gecertificeerd reader door opleidingsinstituut Resonance.

Wat anderen zeggen over Jessica als reader

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Kracht van kwetsbaarheid!

De beeldspraak van Jessica slaat de spijker op zijn kop. En wanneer je vervolgens denkt dat dit jouw reading is, neemt ze je nog een stapje verder mee tot aan de kracht van kwetsbaarheid!


Sabine

reading-testimonial-sabine
Ms. Nameless
Add Your Stars
Open hart
De woorden die bij mij opkomen bij Jessica als reader zijn: subtiel & complex, geraffineerd & genuanceerd, verfijnd; tot in de haarvaten. Met een open hart.


Julien

reading-testimonial-julien
Ms. Nameless
Add Your Stars

Geen oordeel

Jessica nam mij tijdens de reading heel goed mee in wat ze zag en maakte dat voor mij begrijpelijk. Ze geeft geen oordeel over wat ze ziet, maar ze geeft een heel heldere omschrijving van hoe het met je gaat. Hoe het ècht met je gaat. Doordat ze veel beelden gebruikt, kon ik alles voor me zien. Dat was soms best confronterend, maar ik heb er veel aan gehad. 


Jiske

reading-testimonial-jiske
Ms. Nameless
Add Your Stars

Hoe gaat een reading in zijn werk?

reading-energie-afstand-huis

Vanuit thuis te ontvangen

De reader verbindt met jouw Hogere Zelf doordat jij je voor- en achternaam uitspreekt. Zie dit als het afstemmen op de 'juiste radiozender'. We maken voor de reading een afspraak op afstand, via online beeldbellen, op een tijdstip dat ons beiden uitkomt.

Een complete reading duurt ongeveer 60-75 minuten.

Gun jezelf nog wat extra vrije tijd na afloop om de informatie te kunnen verwerken. 


Drie hoofdstukken

De reading kent drie 'hoofdstukken'. We beginnen met een algemene indruk van je energie en jouw ontwikkelingsthema op dit moment via de metafoor van een boom.

Daarna volgt een reading van jouw chakra's in relatie tot het thema dat nu speelt. Een chakra kun je zien als een vortex van energie, waarbij de energie idealiter goed doorstroomt. Bij een onbalans kan er sprake zijn van een teveel of te weinig energie en dat heeft invloed op hoe je je voelt en hoe je je gedraagt.

Gedetailleerde informatie over je chakra's helpt om je bewust te worden van wat speelt en wat de potentie is om iets te veranderen.

Tot slot ontvang je informatie die nu in je aura waar te nemen is rondom het thema. Vaak gaat het om informatie die niet direct aan het lichaam gekoppeld is, maar bijvoorbeeld aan overtuigingen, energie van anderen, gedragspatronen, vorige levens, energetische contracten, samenwerking met je Hogere Zelf enzovoort.

reading-energie-hoger-bewustzijn

Hoe verder na een reading?

Na de reading ontvang je een opname van wat er gezegd is, zodat je dit eventueel nog terug kunt beluisteren. Houd de informatie een paar dagen voor jezelf, zodat je deze op jouw manier kunt integreren zonder meningen van anderen. Vaak komt vastgezette energie weer in beweging nadat deze is gezien en benoemd. Drink daarom extra water om je lichaam te ondersteunen bij het laten doorstromen van deze energie. 

De reading is pas afgelopen als je Hogere Zelf heeft doorgegeven wat er nu te zeggen is, op een manier die voor jou helder is. Mogelijk heb je na afloop behoefte aan ondersteuning bij het nemen van vervolgacties. Een energetische healing kan helpen, een specifieke vervolgreading of een coachtraject behoren tot de mogelijkheden. Neem contact op om te bespreken wat bij jouw vraag en situatie past. 

Ja, ik vraag hier mijn reading aan (€ 90,- incl BTW)

Ik heb een speed-reading ontvangen van Jessica en, ondanks dat we elkaar nog maar net hadden ontmoet, wist ze een heel helder en herkenbaar beeld te schetsen van waar ik stond, wat me bezig hield en welke stappen er te zetten zijn. De metafoor van de boom was erg krachtig en beeldend en gaf houvast op een manier waar ik nu nog steeds baat bij heb.
Daan