Wie zitten er achter ReignBow?

Jessica Maybury

Coach en ontwikkelaar RESET-programma

Mijn naam is Jessica Maybury. Een groot deel van dit leven was ik topsporter (stijldansen), danslerares en had ik allerlei banen van secretaresse tot organisatieadviseur. Op de achtergrond speelde altijd een interesse in spiritualiteit waar ik jaren niets mee deed. Totdat ik energiewerk ontdekte en mijn leven totaal transformeerde.


Nu richt ik me op het online begeleiden van 'empaths' die een RESET kunnen gebruiken van hun oude patronen, gedachten en verhalen. Zodat zij zichzelf en hun leven opnieuw kunnen creëren vrij van deze oude ballast. Dit is het pad van bewustzijnsontwikkeling en zelfheling.


Ik doe dit via het online RESET-programma dat een combinatie is van educatie, praktische training en diepe coaching. Ook assisteer ik bij de plantmedicijn-ceremonies indien nodig. 


Mijn belangrijkste drijfveer is to lead-by-example en daarmee jou te inspireren om hetzelfde te doen.

leren-voelen-energie-coach

In een vorig leven

In een vorig leven was ik professioneel danseres. Hier zie je me in actie met Mark van Eeuwen, mijn danspartner tijdens het tv-programma Strictly Come Dancing. Ik kon hierbij al mijn talenten inzetten en begeleidde ons zo naar de winst.