Heb jij geen idee (meer) wat jij met je leven wilt doen? 

En dat terwijl je alles gerealiseerd hebt waar je vroeger van droomde...

Je hoofd snapt er niets van. Je hebt alles waarvan je vroeger dacht dat je er blij van zou worden. 

Toch klopt er iets niet. Het voelt alsof je op de automatische piloot leeft. Als een soort robot.


En dus begint je lijf te protesteren. Misschien met kleine kwaaltjes, misschien met ernstige waarschuwingen of met iets ertussenin. Ook mentaal en emotioneel begint het te piepen en te kraken. Misschien ervaar je continu veel stress van alles wat je van jezelf moet. Of ben je juist lusteloos, moe en heb je nergens meer zin in. 


Je leest dit nu niet voor niets. Je ervaart een roep van jouw hart, van je ziel, van je intuïtie om te gaan luisteren naar je Zelf. 


Geen gemakkelijke opgave als je een sterk intellect hebt. Jij bent uitgerust met een sterke 'bullshit-meter' die meteen afgaat als het je te zweverig wordt.Toch ben je door jouw gevoelige aard wel nieuwsgierig naar spiritualiteit (alhoewel je tot nu toe nog geen 'ding' gevonden hebt wat voor je gevoel helemaal raak is voor jou). 


Dit was ook ons verhaal. Alles wat je vindt op onze site is wat wij zelf hebben ervaren als helpend in onze zoektocht naar de grote levensvragen 'wie ben ik' en 'waarom ben ik hier'. 

Alleen jij kunt deze vragen voor jezelf beantwoorden, maar we kunnen je op weg helpen op een niet-zweverige en toch spirituele manier. 

Voor meer helderheid in de niet-weten-fase is het nodig om uit je hoofd te komen en contact te maken met jouw lichaam, jouw gevoeligheid, jouw hart, jouw intuïtie.

Als empaat ben je gevoelig geboren, maar heb je jezelf gedurende je leven steeds meer afgesloten omdat voelen té veel was, te pijnlijk of omdat je verteld is dat je beter iets harder kunt worden. 

Nu is het tijd om de weg terug naar jezelf in te slaan...

Op deze pagina vind je alleen dingen die wij ook zelf gedaan hebben en die wérken!

Kies hier jouw pad naar meer helderheid

€ 37,50 per maand

Gratis

Inchecken bij jezelf moeilijk? Niet met de morning set-up

Vind jij het belangrijk om regelmatig bij jezelf in te checken, maar kun je daar wel een structuur voor gebruiken? Doe dan gratis mee met de morning set-up!


Ik begeleid dit live elke maandag, woensdag en vrijdag  van 8.45 uur-9.00 uur. Maar als je je registreert, krijg je ook een replay. 


In dit kwartiertje doen we oefeningen, visualisaties en technieken om meer in jouw lichaam te voelen en te werken met jouw energie. Dit is afgeleid van bijvoorbeeld Qi Gong, energie psychologie (tapping) en chakra healing.


€ 47,-
Gratis

Challenge: Krijg je toekomstige leven helder

Je leven sluit al een tijdje niet meer zo goed aan bij waar jij blij van wordt.

Dus je bent op zoek naar wat je dan wél wilt.

En daar gaat het mis.

Je krijgt er namelijk steeds geen heldere beelden bij, hoe je dit ook probeert te visualiseren.

Is dit ook jouw probleem?


Been there... and solved that!


Hoe? Door niet te beginnen bij de gewenste omstandigheden in de buitenwereld, maar bij de gewenste omstandigheden in je binnenwereld. 

.

Volg deze 6 stappen en krijg een kristalhelder beeld bij wat jij wilt in jouw leven, zelfs als dat nu nog hartstikke vaag is.


€ 125,-
€ 90,-

Een persoonlijke energie reading

Een reading is een lezing van jouw energieveld. Jouw energieveld bestaat uit energetische informatie vanuit je lichaam (waaronder je chakra's) en energetische informatie van je ideeën, je emoties, je overtuigingen, je persoonlijkheid, vorige levens én je potentie. In dit veld zit alle informatie over hoe je nu in het leven staat, wat je hebt bereikt, wat je huidige blokkades en patronen zijn en wat je potentie voor ontwikkeling is.


Stel je voor dat je toegang tot deze informatie had. Wat zou je dan aan jezelf willen vragen? 

hartopener-kit-productfoto
€ 1000,-
€ 47,-

Hartopener-kit 

Hoe open is jouw hart eigenlijk? Of werk je keihard, maar eigenlijk aan de voor jou verkeerde dingen omdat je je hebt afgesloten van jouw gevoel?


Voorkom dat je aan het eind van jouw leven terugkijkt met spijt van alles wat je NIET hebt gedaan omdat je je hebt laten weerhouden door angstige gedachten.


Open daarom jouw hart NU met deze Hartopener-kit en word een magneet voor alles waar jij blij van wordt! 
meditatie-alternatief-mini-muziekretraite-reignbow
€ 295,-
€ 95,-

24 dagen Healing Boost (on demand)

Als jij gevoelig geboren bent, zonder erkenning en begeleiding hiervan, dan heb jij de wereld vanaf je geboorte als overweldigend (= trauma voor je zenuwstelsel) ervaren. Dus heb je jezelf als bescherming geleerd om minder te voelen. Door vooral vanuit je hoofd te gaan leven en je af te sluiten van je lichaam. 


Maar er komt een moment dat je je gevoel weer nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je meer helderheid wilt over je toekomstige leven. En als je dan probeert te voelen, kom je niet meer uit je hoofd...

Deze 24 dagen Healing Boost leidt je de weg terug naar je lichaam en je gevoel. 


Wil jij vaker mediteren maar heb je er geen geduld voor? Begin dan bij het trauma in je zenuwstelsel met deze 24 dagen Healing Boost. 

e-book-reignbow-neem-je-leven-in-eigendom
€ 9,95
€ 4,95

E-book: Neem je leven in eigendom

Leef jij vooral voor anderen? Dat hadden wij ook! Lees wat wij hieraan deden. 


In 2018 schreven wij een leidraad voor het creëren van 'een droomleven', omdat we dit zelf nodig hadden. Gebaseerd op wetenschap én wijsheid. En bewezen in de praktijk.


Het is een persoonlijk verhaal met meer dan 50 praktische tips en oefeningen om ook jouw droomleven te realiseren