Heb jij te maken met zielsverlies?

Download gratis mini-ebook met 50 signalen

Ja, ik wil dit checken 

Je zoekt meer bezieling...

Het fascineert je. Mensen die ‘het licht’ gezien hebben en voelen dat ze een ‘spiritueel wezen zijn met een menselijke ervaring’. Die vol voldoening hun leven leiden, en daarin lijken te bruisen van de energie.

Contact met je intuïtie, met gidsen, met je Hogere Zelf, leven vanuit je ziel.

Het lijkt je geweldig om dat ook te kunnen ervaren. 

Nooit meer twijfelen tussen je hoofd en je hart. Je weet precies wat je te doen staat.

Opeens is je levensdoel volkomen helder. Je leeft met de stroom mee in plaats van ertegenin.

Allerlei wonderen komen op je pad. Zoals moeiteloos manifesteren.
Met de kracht van je mindset, je overtuigingen en affirmaties laat je alle welvaart, overvloed, gezondheid, relaties en wat je ook maar wenst, naar je toe komen...

Het klinkt zo mooi. Bijna te mooi om waar te zijn.

..., maar je komt niet voorbij je brein?

Dus je leest erover, je hebt naar talks geluisterd, je hebt visualisaties gedaan en je probeert ‘je frequentie te verhogen’.

Toch gebeurt er in jou nog niet echt iets wezenlijk anders dan voorheen.

Het lukt je niet goed om te mediteren. Het lukt je ook niet om te ‘journalen’. Je krijgt geen contact met je dromen (dagdromen noch in je slaap).

Je leven voelt prima, maar is aan de voorspelbare kant. Er mag wel wat meer leven in de brouwerij!

Je voelt je afgesloten van je intuïtie en opgesloten in je rationele brein.


Dit was mijn verhaal. 

Tot ik ontdekte dat ik te maken had met iets wat inheemse volken zielsverlies (soul loss) noemen.

Toen ik wist dat mijn 'ziel' niet meer volledig met mijn lichaam verbonden was, werd me ook eindelijk duidelijk wat er miste en welke stappen ik moest zetten om 'mijn ziel' terug te laten keren.

Herken jij je in mijn verhaal en vraag je je nu af of jij misschien ook te maken hebt met zielsverlies?

Check dan deze 50 signalen van zielsverlies en vind het antwoord.

Over mij

Met een opleiding tot psychologe en een veelheid aan opleidingen en cursussen gericht op emotionele, mentale en energetische (trauma)heling ben ik hier om jou te gidsen naar het terugvinden van jouw ziel. 

Ik weet dat het woord 'ziel' allerlei associaties oproept, dus ik zal je zeggen wat het voor mij betekent. 

Met 'ziel' bedoel ik wie je 'in wezen' bent. Niet datgene waar je je mee identificeert, maar jouw pure, ongeconditioneerde levensenergie. Jouw 'spark'. 

Als je op deze pagina bent aanbeland, dan is dat geen toeval. Jij voelt diep van binnen dat je nu niet het leven leidt wat voor jouw ziel 'joy sparks'. 

Het is een teken van jouw ziel om het pad van zelfverwezenlijking op te gaan. Dus volledig te gaan belichamen wie je in wezen bent. Dat betekent niet je lichaam overstijgen maar je ziel juist volledig belichamen op aarde. 

Ik help je graag op weg naar meer bewustzijn van je lichamelijkheid, je intuïtie, jouw tricks of the mind én de gedachtenmagie die ook voor jou mogelijk is door je bewustzijn te vergroten. 

Wil jij ook meer vanuit je ziel leven en ben je al tijdje aan het zoeken hoe je dit het beste kunt aanpakken?

Mini-ebook: 50 signalen van zielsverlies

Download dit mini-ebook met 50 signalen die op zielsverlies wijzen. Want zodra jij weet dat je te maken hebt met zielsverlies, dan is ook precies duidelijk welke acties je kunt nemen om echt vanuit je ziel te gaan leven. 

Ja, ik wil dit mini-ebook én de gratis mini-cursus 'Soul retrieval: terughalen van je ziel' (5 e-mails) ontvangen. Let op: als je dit niet aanvinkt, mogen we je volgens de wet op gegevensverwerking (AVG) niets e-mailen en ontvang je dus niets van ons.